Câștigătorul de la „Asia Express” are două fete de care este foarte mândru. Recent, Mihai Petre a fost chemat la școala unde învață fiica lui cea mare, pentru „Ziua Tatălui”. Pe una dintre rețelele de socializare, acesta a povestit că a fost impresionat până la lacrimi de scrisoarea pe care Catinca i-o pregătise.

„Ieri la școală cu Catinca am sărbătorit Ziua Tatălui. Iar m-a bușit plânsul citind scrisoarea de la ea. Aici în schimb zâmbeam pentru că m-a desenat dansând împreună cu ea, sub discobol, cu o cămașă larg deschisă, cum purtam odinioară pe la concursuri.

Viața e frumoasă. Mulțumesc, Catinca”, a spus Mihai Petre.

Fata cea mare a dansatorului a pregătit pentru tatăl său o scrisoare și un desen cu el. Mihai Petre este foarte atașat de fetele sale și i-au lipsit mult atunci când a fost plecat cu show-ul „Asia Express”.

mihai-petre-si-fiica-lui-catincaIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mihai Petre a fost schimbat de fetițe

Mihai Petre recunoaște că de când a devenit tată s-a schimbat complet. Dansatorul mărturisește că se simte mult mai puternic și simte o iubire ce nu poate fi descrisă în cuvinte.

„Venirea pe lume a copiilor m-a schimbat la modul absolut. Mă simt deopotrivă mai puternic şi mai vulnerabil, şi îmi place acest lucru. Pe lângă faptul că simt o iubire intensă şi necondiționată, motivația mea de a face lucruri şi de a mă trezi în fiecare dimineaţă este mult mai puternică. Copiii sunt o binecuvântare!”, a declarat acesta în urmă cu câteva luni, într-un interviu pentru VIVA!.

Urmărește-ne pe Google News