Mergi direct la conținut »
Miliardarul Rupert Murdoch și-a scos soția tinerică la plajă. Se vede clar diferența dintre ei | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Miliardarul Rupert Murdoch și-a scos soția tinerică la plajă. Se vede clar diferența dintre ei | FOTO

Miliardarul Rupert Murdoch și-a scos soția tinerică la plajă. Se vede clar diferența dintre ei | FOTO

Magnatul de presă Rupert Murdoch își petrece vacanța la plajă în compania mult mai tinerei sale soții, fostul model Jerry Hall.

De Dana Aramă,

Miliardarul Rupert Murdoch se relaxează la plajă, în Malibu, alături de actuala sa parteneră de viață, Jerry Hall și de fiica lui, Grace. Magnatul de presă și consoarta sa se simt de minune împreună. Au profitat de vremea frumoasă pentru a se relaxa la soare, dar și pentru a se plimba pe plajă în compania lui Grace, ca o adevărată familie.

Însă, diferența de vârstă, de 25 de ani, dintre Rupert Murdoch și soția lui, Jerry Hall, se observă din ce în ce mai mult. Miliardarul pare să nu mai aibă energia din urmă cu câțiva ani, spre deosebire de actuala sa consoartă. Acesta a avut nevoie de sprijinul partenerei de viață în timpul plimbării pe plajă. Rupert Murdoch are 87 de ani, în timp ce Jerry Hall are 62 de ani.

Magnatul şi Jerry Hall, fosta soție a lui Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones s-au căsătorit în urmă cu doi ani.

Rupert Murdoch a divorţat de cea de-a treia soţie, Wendi Deng, în 2013, după o căsnicie care a durat 14 ani. Magnatul american, care a mai fost căsătorit cu Patricia Booker în perioada 1956 – 1967 şi cu Anna Mann în perioada 1967 – 1999, are şase copii.

Jerry Hall a fost căsătorită cu Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, timp de peste 20 de ani, însă în timpul procedurii de divorţ, rockerul britanic a susţinut că ei nu au fost niciodată căsătoriţi. Mariajul celor doi – care au împreună patru copii – a fost declarat nul de justiţia britanică.

FOTO: Hepta


Citește și: VIDEO/Radiografia unei generației: bătrânii, față în față cu o tabără gratuită. “Am venit direct de la spital să prind un loc în Grecia!”


 

Close
Închide
  Close