Mergi direct la conținut »
Mirabela Dauer a fost dezamagită de cei mai buni prieteni. Și-a pierdut încrederea în oameni
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mirabela Dauer a fost dezamagită de cei mai buni prieteni. Și-a pierdut încrederea în oameni

Mirabela Dauer a fost dezamagită de cei mai buni prieteni. Și-a pierdut încrederea în oameni

Celebra cântăreață Mirabela Dauer a dezvăluit că a fost dezamagită de-a lungul timpului de oameni care păreau că îi sunt cei mai buni prieteni. Artista a mărturisit cât de greu este să ai încredere în persoanele din jurul tău. 

Prieteniile adevărate sunt rare, mai ales atunci când ești celebru. Una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, Mirabela Dauer a povestit că nu a fost ocolită de falși prieteni, pierzându-și încrederea în oameni.

„Cred că m-am învăţat minte. Eu iubesc foarte tare oamenii. Nu că aş avea 100% încredere în ei, dar eu, neavând o familie mare, simt nevoia să am lângă mine oameni. Mă rog, ‘oameni’. Bine, nu mai zic ‘oameni’ pentru că…Lume multă, oameni puțini”, a declarat cântăreața într-o emisiune Antena Stars.

Mirabela Dauer a mai mărturisit că mulți s-au apropiat de ea pentru a câștiga de pe urma celebrității ei, lucru care i-a lăsat un gust amar.

„Pentru beneficii, dar nu neapărat materiale, ci de imagine, de relaţii, nu ştiu dacă neapărat de bani… Poate, la un moment dat, şi de bani. N-am vrut să merg prea departe, pentru că pe mine mă amărăşte chestia asta. Nu ai cum să selectezi oamenii. Cei care nu sunt sinceri sunt foarte buni actori şi ai încredere în ei”, a mai spus artista.

În luna aprilie a acestui an, Mirabela Dauer a fost operată de urgență din cauza unor probeme la rinichi. Pentru că situația s-a agravat, medicii i-au extirpat unul dintre rinichi. Pe 9 iulie artista va împlini vârsta de 71 de ani.

Close
Închide
  Close