De Dana Aramă,

Cea mai recentă fotografie pe care bruneta a făcut-o publică în mediul virtual este o fotografie în care apare într-un peisaj de vis din Cuba, acolo unde se află în vacanță cu viitorul ei soț, Florin Tecar.

Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, de culoare neagră, din două piese, Mirela Baniaș o pozat în așa fel în cât să-și scoată în evidență atuurile fizice,  în special posteriorul ferm și bombat.

„Timpul primăverii este timpul meu, este timpul tău, este timpul nostru, deoarece timpul primăverii este timpul iubirii”, le-a transmis ea celor care o urmăresc în mediul online.

Așa cum era de așteptat, Mirela Baniaș a adunat numai aprecieri din partea fanilor săi.

Mirela Baniaș s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc după ce a participat la show-ul Insula Iubirii, de la Antena 1. Acolo, aceasta a plecat cu iubitul ei de la acea vreme, Ionuț Gojman, de care s-a separat. Tot la show, Mirela a fost extrem de apropiată de ispita Mircea, cu care a rămas în relații foarte bune. Mirela formează un cuplu Florin TecarMirela a mai fost căsătorită în trecut cu un bărbat care i-a provocat numai probleme. Ea s-a cunoscut cu bărbatul în liceu, iar după mai mult timp relația a evoluat într-un mariaj.

Citește și: Cum a ajuns un hacker de 19 ani să câștige 1 milion de dolari într-un an, fără să facă nimic ilegal!