Mergi direct la conținut »
Mirela, de la Insula Iubirii, în cel mai minuscul costum de baie
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mirela, de la Insula Iubirii, în cel mai minuscul costum de baie

Mirela, de la Insula Iubirii, în cel mai minuscul costum de baie

Aflată în vacanță în Cuba, Mirela Baniaș își încântă admiratorii cu fotografii în care își expune trupul cu forme voluptuoase în costum de baie.

De Dana Aramă,

Cea mai recentă fotografie pe care bruneta a făcut-o publică în mediul virtual este o fotografie în care apare într-un peisaj de vis din Cuba, acolo unde se află în vacanță cu viitorul ei soț, Florin Tecar.

Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, de culoare neagră, din două piese, Mirela Baniaș o pozat în așa fel în cât să-și scoată în evidență atuurile fizice,  în special posteriorul ferm și bombat.

„Timpul primăverii este timpul meu, este timpul tău, este timpul nostru, deoarece timpul primăverii este timpul iubirii”, le-a transmis ea celor care o urmăresc în mediul online.

Așa cum era de așteptat, Mirela Baniaș a adunat numai aprecieri din partea fanilor săi.

Mirela Baniaș s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc după ce a participat la show-ul Insula Iubirii, de la Antena 1. Acolo, aceasta a plecat cu iubitul ei de la acea vreme, Ionuț Gojman, de care s-a separat. Tot la show, Mirela a fost extrem de apropiată de ispita Mircea, cu care a rămas în relații foarte bune. Mirela formează un cuplu Florin TecarMirela a mai fost căsătorită în trecut cu un bărbat care i-a provocat numai probleme. Ea s-a cunoscut cu bărbatul în liceu, iar după mai mult timp relația a evoluat într-un mariaj.

Citește și: Cum a ajuns un hacker de 19 ani să câștige 1 milion de dolari într-un an, fără să facă nimic ilegal!

 

Close
Închide
  Close