Mergi direct la conținut »
Mirela Vaida a rămas fără pagina de Facebook. "Îmi cer scuze dacă am ofensat pe cineva cu poza nud" Galerie foto
12imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mirela Vaida a rămas fără pagina de Facebook. "Îmi cer scuze dacă am ofensat pe cineva cu poza nud"

Mirela Vaida a rămas fără pagina de Facebook. „Îmi cer scuze dacă am ofensat pe cineva cu poza nud”

Prezentatoarea de televiziune s-a ales cu pagina oficială de Facebook închisă după ce a postat o fotografie cu fiul ei, de ziua lui, imagine în care puștiul apărea complet dezbrăcat la mare.

De Dana Aramă,

Luni, 20 august, Mirela Vaida l-a aniversat pe fiul ei, Vladimir, care a împlinit doi ani. De ziua de naștere a micuțului, Mirela Vaida a postat o imagine de la mare, în care micuțul apărea complet dezbrăcat, fotografiat din spate. Imaginea a avut un impact negativ, astfel că la scurtă vreme de la postarea respectivă pagina oficială de Facebook a Mirelei Vaida a fost închisă.

Anunțul a fost făcut chiar de vedetă pe contul său de Instagram.
„Îmi cer scuze dacă am ofensat pe cineva cu poza nud, din spate, a băiețelului meu de 2 ani, aflat la plajă!! Azi e ziua lui! Tocmai mi-a fost închisă pagina oficială pentru “conținut inadecvat”! Vă rog să mă iertați, toți cei care ați fost oripilați de această imagine pornografică! Am primit toate “report”-urile voastre de bine!! Să aveți o zi minunată acum! ??? Vouă, celorlalți, vă mulțumesc din suflet pentru miile de urări și gânduri bune!!! ❤️??”, a explicat Mirela Vaida.

Fanilor nu le-a venit să creadă că Mirela Vaida a rămas cu pagina oficială de pe Facebook blocată.

„Diferența e că pe mine m-au lasat să o postez, dar s-au sesizat dupa vreo oră… acum pagina nu mai există!!”, a mai spus ea.

„Pagina este veche de câțiva ani!!! Am scris celor de la fb dar nu am primit niciun feedback! ?”, a adăugat vedeta.

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze
Recomandări

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze

„Știti câte poze avem noi, din copilărie, complet dezbrăcați la mare? Dermatita de scutec se tratează prin expunerea la soare… Și poza era din spate, un copil “înfruntând” marea în fundul gol… Funny și atât! Mă rog…”, a încheiat Mirela Vaida.

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru. Cei doi au împreună doi copii, Carla și Vladimir.


Citește și: Bacalaureat 2018 – sesiunea de toamnă. Calendarul examenelor și afișarea rezultatelor


 

Close
Închide
  Close