Mergi direct la conținut »
Momente grele  pentru Andreea Tonciu, cu două luni înainte de a naşte. Medicul i-a dat vestea în urmă cu puţin timp
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Momente grele pentru Andreea Tonciu, cu două luni înainte de a naşte. Medicul i-a dat vestea în urmă cu puţin timp

Momente grele pentru Andreea Tonciu, cu două luni înainte de a naşte. Medicul i-a dat vestea în urmă cu puţin timp

De Livia Lixandru,

Mai are doar două luni până va naşte, dar sarcina îi face probleme. Mama ei a vorbit pentru prima dată despre momentele grele prin care a trecut fiica ei pe toată perioada sarcinii. Medicul fostei asistente tv i-a recomandat acesteia să nu facă efort şi să stea mai mult în pat. Altfel, copilul va avea de suferit.

„Sarcina este puţin mai dificilă. Merge mai greu, nu poate sta în picioare sau pe scaun foarte mult. Are dureri şi contracţii după ce merge un sfert de oră pe jos, dar mai avem puţin şi trecem noi şi peste asta. Am trecut prin aceeaşi situaţie ca Andreea şi cu ea şi cu al doilea copil. Am stat numai la pat, cu serclaj. Tot timpul îi spun să stea în pat şi chiar o face. Cu ocazia asta se va muta  la mine acasă, o să-i susţinem în tot ceea ce vor să facă şi în tot ceea ce este nevoie zi de zi”, a mărturisit mama Andreei Tonciu într-o emisiune TV.

 
 
Close
Închide
  Close