Mergi direct la conținut »
Monica Anghel, la masa juriului "Bravo, ai stil!" | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Monica Anghel, la masa juriului "Bravo, ai stil!" | FOTO

Monica Anghel, la masa juriului „Bravo, ai stil!” | FOTO

În această săptămâna, la masa juriului "Bravo, ai stil!", show difuzat de Kanal D, o altă vedetă se va alătura celor trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu.

De Dana Aramă,

Vedeta care va avea un cuvânt de spus în ceea ce privește vestimentațiile concurentelor de la „Bravo, ai stil!”, în această săptămâna, este nimeni alta decât Monica Anghel, cunoscută cântăreaț[, actriță și om de radio și televiziune. O prezența remarcabilă și de referință în showbiz-ul autohton, un exemplu de atitudine și stil, poziția Monicăi Anghel cu privire la punctele oferite tinerelor aspirante la titlul de cea mai stilată femeie din România va cântări puternic în eliminarea uneia dintre concurentele emisiunii.

„Mă bucur din tot sufletul pentru că m-ați invitat să fiu jurat în această săptămâna, îmi place emisiunea „Bravo, undefined stil!”, o urmăresc cu drag. Îmi place foarte tare ceea ce se întâmplă aici”, spune Monica Anghel.

Citește și: Cum a murit Andrei Balica, un tânăr româno-moldovean care a plecat în lume, în căutarea unei vieți mai bune. Raportul poliției din Berlin: „O seringă cu urme de heroină, lângă cadavru”

Close
Închide
  Close