Fetița este crescută de Irinel, în timp ce Monica își trăiește mai departe povestea de dragoste cu afaceristul chinez. Cele două, mamă și fiică, se întâlnesc, iar relația lor este una specială, în ciuda distanței care le desparte.

Recent, cele două s-au revăzut și au pozat pentru un pictorial. O parte dintre imagini au fost postate de Monica pe pagina ei de Instagram. Așa cum era de așteptat, aprecierile și comentariile au curs, fanii brunetei apreciind fotografiile. Unii chiar au felicitat-o pe Monica pentru fericirea pe care o trăiește alături de copilul ei, însă fără a omite să îi acorde creditul necesar și lui Irinel Columbeanu.

De altfel, relația celor doi foști soți pare că s-a îmbunătățit, dacă ținem cont de răspunsul pe care Monica i l-a dat unuia dintre fanii care i-au spus: ”Felicitări pentru Irina și ție pentru că ai o asemenea fiică și ai ales tatăl potrivit”.

”Da, am ales cel mai bun tată”, a spus Monica Gabor.

CITIȚI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ La aproape 11 ani, Irina Columbeanu are zeci de mii de fani! Fiica Monicăi Gabor începe să-și depășească mama la capitolul ”celebritate”!

Irina Columbeanu a dat-o de gol pe mama ei. Cu ce bărbat umblă Monica Gabor