MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

Moştenitorii lui Cioabă, ÎN PERICOL! Un CUNOSCUT PERSONAJ MONDEN REVENDICĂ COROANA de REGE al RROMILOR!

Distribuie

Pe lângă cei doi fii ai defunctului "monarh", Daniel şi Dorin, care s-au proclamat "Rege naţional al rromilor" şi, respectiv "Rege internaţional al rromilor", un nou personaj vine să revendice însemnele regalităţii.

Cel care îşi doreşte coroana rromilor este nimeni altul decât Marius Baldovin, care susţine că poate fi un rege mai bun decât oricare dintre cei doi fii ai lui Florin Cioabă.

„Vreau sa devin regele romilor pentru o conduita mai buna pentru romii,care nu au drepturi atat si obligati. Ma opun frustratiilor care vor incerca sa nu respecte regulamentul si de a respecta unele norme de conduita asupra legii care este in vigoare la romii. Promit ca voi ajuta pe cei saracii pentru o viata cat mai eficienta de a trai in societate si de a se adapta in comuniunea romiilor. Cu privire la cei doi regii care au aparut ca din senin vreau sa comentez unele speculatii din ce am vazut cum se adapteaza in amplasarea lor de a fi regii. Ma refer la fii lui regretatului rege Florin Cioaba, care Dumnezeu sa-l odhineasca in pace, l-am cunoscut personal un om care a fost printre romii care a facut dreptate printre ei dar si obligatiile unui rom cu entitate. Copii lui nu se merita de a fi regii unor podoabe capilare care i lasa sa faca ce vrea in etnitatea sa si sa manipuleze incorect unor situatii fara ca regulamentul sa fie calcat de unii care nu isi respecta unele drepturi rromice”, a declarat, cuvânt cu cuvânt, Marius Baldovin pentru ziarulring.ro.

Citește mai multe despre Florin Cioabă, Florin Cioaba a murit și regele cioaba pe Libertatea.

Comentarii