MENIU CAUTĂ
06 Sep. 2018 19:21

Motivul pentru care Carmen Șerban nu va îmbrăca niciodată rochia de mireasă

Distribuie

Carmen Șerban și-a pierdut încrederea în bărbați, în urma dezamăgirilor pe care le-a avut în dragoste.  Artista și-a făcut o promisiune peste care nu vrea să treacă.

Carmen Şerban  spune că nu vrea să îmbrace rochia de mireasă.  „Niciodată nu o să îmbrac rochie de mireasă. Eu doar când pentru mirese, nu o să fiu mireasă. Aşa mi-am propus. Dacă va fi vreodată să ajung la o stare de cunune religioasă mi-aş face o altfel de rochiţă, nu de mireasă”, a spus Carmen Şerban la „Acces Direct”.

În ultima perioadă, Carmen Șerban a slăbit foarte mult. „Am slăbit 15 kilograme, le-am slăbit pentru mine. Nu ţin dietă, mănânc de toate. Azi am gătit ceva. Am mâncat cotlete de porc şi am băut o cafea. Atât toată ziua. Foarte rar mănânc pâine, am scos pâinea şi ciocolata şi se simte, chiar se simte. N-am făcut nimic să slăbesc, a murit anul trecut cineva foarte drag mie şi de atunci am continuat să slăbesc. Acum mă menţin, nu mă mai îngraş. Vreau să mai slăbesc vreo 2-3 kg că am multe rochiţe pe care vreau să le port. Seara dacă mi se face foame mănânc salată verde cu ton sau o salată cu brânză şi cu roşii.' a declarat recent Carmen Şerban la Antena Stars.

Citește și

Gabriela Firea, susținută de 24 de consilieri PSD! Au semnat o scrisoare deschisă de susținere a primarului Capitalei

Comentarii