Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Ruby nu a vrut să fie filmată fără machiaj, la „Asia Express
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Motivul pentru care Ruby nu a vrut să fie filmată fără machiaj, la „Asia Express

Motivul pentru care Ruby nu a vrut să fie filmată fără machiaj, la „Asia Express

Ruby și iubitul ei, Robert, au participat la Asia Express, însă nu au ajuns până în finală, așa cum și-ar fi dorit. Artista a făcut primele declarații despre experiența trăită în India și despre adevăratul motiv pentru care niciodată nu a fost filmată fără machiaj.

Ruby susține că „fugea” de camere dimineața, pentru că era fără sprâncene.  „Primesc mesaje de la fete care sunt curioase cum ne machiam noi la „Asia Express”. Fetele sunt sceptice, credeau că avem make-up artiști acolo. Eu mă machiez tot timpul la fel – chiar și cu lumina stinsă. Ne-am descurcat destul de bine și cu igiena acolo. Ne spălam la chiuvetă, în curțile oamenilor, la furtun, la găleată. Mă ofticam pe Robert când mă mai murdărea cu ghiozdanul.

Era imposibil să stai curat, în 20 de minute te umpleai de praf. M-am machiat și în cort sau pe oriunde apucam.“ Reporter: Sau nu te machiai deloc? „Mergeai tu la Asia Express să nu te machiezi deloc? Nu, eu nu știam cum să mă ascund de cameră dimineața și eram fără sprâncene! La mine asta e problema – nu am sprâncene și trebuie să mi le desenez eu“, a spus Ruby, pentru Unica.ro.

Ruby și Robert formează un cuplu de șase ani, se iubesc și nu văd viața unul fără celălalt. Cu toate astea, între cei doi au existat multe momente de tensiune, chiar și cadrul emisiunii Asia Express, când aceștia au decis să se despartă.

Citește și

Am ajuns în satul din Bucovina ucraineană unde românii croiesc rochiile care îmbracă miresele de peste tot din România!

Close
Închide
  Close