De Livia Lixandru,

Calina Dumitrescu este absenta nemotivat din această ediție, în urma refuzului acesteia de a participa la filmările pentru ediția de vineri seară. Concurenta va suporta consecințele Regulamentului emisiunii, așa cum anunță Ilinca Vandici.

Calina Dumitrescu a început să plângă în emisiune și a declarat că este ultima oară când vine. Ea a spus că Andreea Tonciu și Cătălin Botezatu i-au spus că nu are ce căuta în această emisiune, așa că a răbufnit și a promis că nu mai vine.

Raluca Bădulescu a încercat să o calmeze pe Calina

„Măi, iubire, eu pot să-ți spun ‘mamă‘, pentru că am un băiat de 17 ani și ești apropiată de vârstă cu el. Ascultă-ne o secundă, Cătălin nu a țipat la tine. Pur și simplu ai indus telespectatorilor și aici în platou anumite chestiuni care nu-și au locul”, i-a spus jurata.

„Calina Dumitrescu lipsește în această ediție. Nici ea nu va fi alături de noi, în show-ul din această seară. Seară trecută a avut loc o dispută în care Calina a fost implicată. În urmă acesteia, concurenta a refuzat participarea la emisiunea din această seară. Conform Regulamentului, suntem nevoiți să va anunțăm că se va trece la aplicarea procedurilor!”, a spune Ilinca Vandici.

Care sunt consecințele refuzului Călinei Dumitrescu de a participa în ediția din această seară și ce vor avea de spus jurații în cazul acestei situații plină de neprevăzut veți putea află urmărind show-ul Bravo, ai stil! Celebrities’ din această seară, difuzat de la ora 22:00, la Kanal D!

Citeşte şi:

Surpriză în cazul mascaților care au intrat la adresa greșită: lider de clan urmărit internațional pozat în curtea unui consilier județean PNL din Brașov, partener în 6 firme cu interlopii!

Adriana Nedelea LA FIX: Un alt pacient cu pneumonie a decedat, după ce a fost ținut cu orele la Urgențe: „La Spitalul Constanța doar dacă ai zile trăiești, iar managerii de acolo mușamalizează tot”

Cum își vor petrece vedetele ziua de 14 februarie. Au zis „pas” de Valentine’s Day!

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare