De Livia Lixandru,

Calina Dumitrescu este absenta nemotivat din această ediție, în urma refuzului acesteia de a participa la filmările pentru ediția de vineri seară. Concurenta va suporta consecințele Regulamentului emisiunii, așa cum anunță Ilinca Vandici.

Calina Dumitrescu a început să plângă în emisiune și a declarat că este ultima oară când vine. Ea a spus că Andreea Tonciu și Cătălin Botezatu i-au spus că nu are ce căuta în această emisiune, așa că a răbufnit și a promis că nu mai vine.

Raluca Bădulescu a încercat să o calmeze pe Calina

„Măi, iubire, eu pot să-ți spun ‘mamă‘, pentru că am un băiat de 17 ani și ești apropiată de vârstă cu el. Ascultă-ne o secundă, Cătălin nu a țipat la tine. Pur și simplu ai indus telespectatorilor și aici în platou anumite chestiuni care nu-și au locul”, i-a spus jurata.

„Calina Dumitrescu lipsește în această ediție. Nici ea nu va fi alături de noi, în show-ul din această seară. Seară trecută a avut loc o dispută în care Calina a fost implicată. În urmă acesteia, concurenta a refuzat participarea la emisiunea din această seară. Conform Regulamentului, suntem nevoiți să va anunțăm că se va trece la aplicarea procedurilor!”, a spune Ilinca Vandici.

Care sunt consecințele refuzului Călinei Dumitrescu de a participa în ediția din această seară și ce vor avea de spus jurații în cazul acestei situații plină de neprevăzut veți putea află urmărind show-ul Bravo, ai stil! Celebrities’ din această seară, difuzat de la ora 22:00, la Kanal D!

Citeşte şi:

Surpriză în cazul mascaților care au intrat la adresa greșită: lider de clan urmărit internațional pozat în curtea unui consilier județean PNL din Brașov, partener în 6 firme cu interlopii!

Adriana Nedelea LA FIX: Un alt pacient cu pneumonie a decedat, după ce a fost ținut cu orele la Urgențe: „La Spitalul Constanța doar dacă ai zile trăiești, iar managerii de acolo mușamalizează tot”

Cum își vor petrece vedetele ziua de 14 februarie. Au zis „pas” de Valentine’s Day!

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare