De C. Radu Munteanu,

Referitor la regimul de slăbire de după naştere, Nicoleta recomandă să nu se forţeze notă. Ea a ţinut după prima sarcină un regim drastic, dar crede că cel mai bine e că mămicile să aibă răbdare şi să lase corpul să-şi revină singur, cel puţin şase luni de zile. Altfel, mămicile îşi pun sănătatea în pericol. E bine să dea jos uşor cam patru, cinci kilograme pe lună, nu mai mult. La fel de important e să nu asculţi comentariile răutăcioase din jurul tău, întrucât e foarte normal să te îngraşi în timpul sarcinii sau chiar după naştere, în timp ce alăptează.
Întrebată fiind ce anume nu are voie să mănânce în timpul sarcinii, Nicoleta a înşirat mai multe alimente, dar le sfătuieşte pe gravide să caute pe internet lista completă şi să întrebe medicul care se ocupă de ele. În orice caz, nu au voie să consume ardei iute, nici varză sau fasole, care le-ar balona. Desigur, cafeaua sau alcoolul nici nu intră în discuţie.

Cât despre exerciţiile sportive, Nicoleta le recomanda tuturor abdomenele după naştere: minimum 500, maximum 1000, în fiecare seară. După două luni de zile vezi rezultatele, spune ea.
Pentru a evită apariţia vergeturilor, Nicoleta foloseşte cremă cu extract de cătină. Se poate cumpără de la plafar sau de la farmacii, nu e scumpă şi trebuie aplicată cât se poate de des, mai ales pe măsură ce creşte burtică. Folosită de trei ori pe zi, indiferent de cât de cald e afară, pe sâni, burtică şi picioare, are efecte foarte bune.
Dacă totuşi au apărut vergeturile, Nicoleta a povestit cum a scăpat ea: de două ori pe an merge să se bronzeze şi stă destul de mult la soare, până se cojeşte mult, iar pielea eliminată „se duce” cu cel puţin jumătate din vergeturi. Nu recomanda neapărat solarul; soarele i se pare cel mai eficient. Pentru vergeturile serioase e nevoie de intervenţii medicale, dar cele superficiale se decolorează sau dispar de la soare.

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații