MENIU CAUTĂ
01 Feb. 2013 16:08 , de Geo Berciu

Noi amănunte IES LA IVEALĂ în cazul Cioacă! Prietena cea mai bună a Elodiei: „NU AM ÎNCREDERE în Cioacă. Ea era NEFERICITĂ şi NELINIŞTITĂ”

Distribuie

Prietena cea mai bună a Elodiei, Daniela Munteanu, care a cunoscut-o pe avocată în anii 1990, a ieşit pentru prima dată în public cu mărturisiri inedite.
"Vreau să se ştie ce fel de persoana a fost Elodia. Era un om minunat, un prieten de nădejde, o ambiţioasă. Ne-am cunoscut prin anii 90, când era măritată cu primul soţ. Ea m-a ajutat să-mi pun bazele firmei mele şi mă îndruma să fac lucrurile cum trebuie d.p.d.v. judiciar. Dorea ca totul să fie corect.

Elodia era o tipă veselă, care îţi ridica moralul, mereu optimistă. Avea probleme cu Cioacă, dar nu vorbea despre asta. O vedeam nefericită, iar când vorbea de Cioacă era neliniştită.

Patrick era centrul universului său. Îmi mărturisea că este foarte fericită că îl avea pe Patrick, îl iubea foarte mult. O suna de foarte multe ori acasă pe bonă dacă a mâncat copilul, dacă s-a îmbrăcat cu ceea ce i-a lăsat ea”, a mărturisit Daniela, la Antena 1.

De asemenea, prietena Elodiei a povestit că l-a cunoscut pe poliţitul Cristian Cioacă, însă nu i-a plăcut niciodată. „Nu am avut încredere în el, din cauza privirii lui. Era ceva nefiresc în privirea lui Cioacă”.

Dispariţia Elodiei, caz naţional

Cristian Cioacă a fost arestat în 5 decembrie 2012, de Curtea de Apel Bucureşti, care a admis recursul procurorilor faţă de cercetarea sa în libertate, hotărâtă de Tribunal Bucureşti.
Probele criminaliştilor, prelevate din locuinţa Elodiei şi a lui Cristian Cioacă, îl indică pe poliţist responsabil de uciderea avocatei şi tranşarea acesteia. Probe de sânge – identificate cu un aparat special, Crime Light – prelevate de sub zugrăveala apartamentului au fost expertizate, stabilindu-se că grupa sanguină aparţine Elodiei.
Elodia Marilena Ghinescu a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007, însă Cristian Cioacă, atunci poliţist la Poliţia din Argeş, a anunţat dispariţia acesteia abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei lui.
 

Citește mai multe despre Elodia Ghinescu pe Libertatea.

Comentarii