MENIU CAUTĂ
30 Sep. 2013 05:23 , de Madalina Ciodaru Burada

NUNTĂ BIANCA DRĂGUŞANU | Bianca, ENERVATĂ LA CULME! Uite ce MOMENT I-A STRICAT SEARA | FOTO & VIDEO

Distribuie

Atracţia petrecerii prilejuite de nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost, bineînţeles, dansul mirilor. Cei doi au ales superbă piesă Unchained Melody cântată de Righteous Brothers şi s-au mişcat foarte bine sub privirile admirative ale celor 200 de invitaţi.
Deşi momentul a fost unul plin de magie, Bianca a avut parte şi de o dezamăgire. În timpul dansului, ringul ar fi trebuit să se umple de fum, aşa cum stabilise iniţial cu organizatorii. Poate o problemă tehnică sau neatenţia au făcut că mirii să nu aibă parte de atmosfera pe care şi-o doreau.
Deşi a făcut câteva glume, la microfon la finalul dansului, Bianca a dat semne că s-a enervat destul de tare, pentru că nu a fost totul perfect. „Am tendinţa să dau vina pe cineva. Unde e fumul ca să mă scot şi eu cumva! Artificiile unde sunt? Daţi drumul la fum! Despre ce vorbim? Mă rog. Să ştiţi că fără rochie arăta mult mai bine. Noi ne-am străduit”, a spus Bianca, la finalul dansului mirilor, cu un zâmbet amar. Moment în care tehnicienii au eliberat fumul pe ring.
Foto: Dan Bistriţeanu
 

Citește mai multe despre Bianca Drăgușanu pe Libertatea.

Comentarii