MENIU CAUTĂ
07 Mai. 2013 19:29 , de Madalina Ciodaru Burada

O cântăreaţă de la noi S-A CĂSĂTORIT ASTĂZI, ÎN AUSTRALIA! Uite ce a dezvăluit

Distribuie

Este vorba despre Celia, cântăreaţa care este în culmea fericirii după ce astăzi a spus „Da”. Ea s-a căsătorit cu iubitul ei în Australia, ţara de origine a acestuia, cei doi limitându-se doar la cununia civilă. Nunta va avea loc în această vară la Deva.
Cum bucuria cântăreţei este una imensă, aceasta a postat pe Facebook un mesaj în care îşi informează fanii despre pasul cel mare pe care l-a făcut.
„A 3-a zi de Paste, 7 mai este ziua in care iubirea noastră împlinește un an, dar si ziua in care am spus „DA” si oficial iubire, sunt a ta si NUMAI A TA pentru totdeauna. Si ce minunat e, ca nu am nici cea mai mică teama, nici cea mai mică neliniste. :) eu știu si simt ca vom fi fericiti toată viața. Ca iubirea noastra nu va fi clatinata de nimic, caci avem pe Dumnezeu la temelia iubirii noastre. El te-a adus in viata mea, el stia ce e cel mai bine pentru mine si sufletul meu si te-a adus pe tine din celălalt capăt al lumii. Esti tot ce vroia inima mea si împreuna suntem UNUL. Iubirea adevarata nu se stinge NICIODATA! Iar unde e Dumnezeu e liniște si armonie. :) Te iubesc, soțul meu iubit! Azi, nu sunt doar cea mai fericita femeie, sunt cea mai fericita nevasta :)”, a scris Celia, pe Facebook, lângă fotografia cu soţul ei, realizată după cununie.

Comentarii