Mergi direct la conținut »
O fată dintr-o șatră de căldărari participă la XFactor! Narcisa a fost ”promisă” de la 6 ani și, până s-a măritat, s-a jucat cu viitorul soț
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > O fată dintr-o șatră de căldărari participă la XFactor! Narcisa a fost ”promisă” de la 6 ani și, până s-a măritat, s-a jucat cu viitorul soț

O fată dintr-o șatră de căldărari participă la XFactor! Narcisa a fost ”promisă” de la 6 ani și, până s-a măritat, s-a jucat cu viitorul soț

Una dintre concurentele de la X Factor, care va apărea în fața publicului vineri seară, la ora 21, la Antena 1, este o fată de etnie romă, în vârstă de 17 ani. Narcisa are o poveste de viață aparte, comună cumva în lumea lor, a căldărarilor, dar inedită și ciudată pentru noi, ceilalți.  

E extrem de frumoasă, brunetă cu ochii verzi și tenul alb. Nu-și ascunde nicio clipă originea, de care e chiar mândră, motiv pentru care a ales să poarte, în concurs, un costum tradițional, cusut în fir de aur. ”Nu știu dacă va fi sau nu un punct de reper faptul că sunt de etnie romă, eu așa mă prezint în fața lor (a juraților, n.r.) și așa voi fi mereu, nu mă voi schimba pentru nimic în lume”, a spus, sigură pe ea, Narcisa Stănescu, înainte de a intra pe scenă.

Frumoasa Narcisa Stănescu i-a uimit pe jurați nu doar cu ochii verzi, ci și cu povestea ei fascinantă de viață. Promisă încă de la vârsta de 6 ani, tânăra a crescut împreună cu cel care în urmă cu 8 luni i-a devenit soț, astfel că, până a venit ziua nunții, cei doi adolescenți mai întâi s-au jucat împreună, apoi au ajuns să se îndrăgostească. Iar nunta a fost una …specifică.

 

Narcisa a purtat o rochie cu trenă lungă de câțiva metri și nu a avut voie să o dea jos timp de trei zile și trei nopți, cât a durat petrecerea. ”A fost de vis, am avut rochie frumoasă, de prințesă. La noi nunțile durează două zile și a treia zi se face un grătar și trebuie să țin rochia de mireasă trei zile și trei nopți. Am purtat rochia, bijuteriile, coroana și cocul exact așa cum erau. Doar machiajul am avut voie să mi-l refac”, a povestit încântată Narcisa.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Pentru că îi cunoștea pasiunea pentru muzică, proaspătul său soț a încurajat-o pe tânăra mireasă să ceară și părerea unor artiști cu experiență și astfel, familia de căldărari a ajuns la audițiile X Factor.  ”Am o familie super tare, sunt foarte norocoasă că m-au încurajat”, a mai spus Narcisa, care în noaptea nunții i-a făcut soțului său un cadou deosebit – a interpretat pentru el melodia ”Je t`aime”. Momentul a fost cu atât mai special cu cât fata spune că, de obicei, evită să cânte când sunt alte persoane în jurul ei. ”Muzica este o parte din mine care acum vrea să se arate”, a mărturisit Narcisa.


EXCLUSIV/ Scandalul anului în rockul românesc! Minculescu a părăsit Iris, dar i-a ”furat” numele. Nelu Dumitrescu reacționează dur: ”E la fel de prăfuit ca înainte, întotdeauna strică ceva”


 

Close
Închide
  Close