Mergi direct la conținut »
O imagine cu fetița Simonei Gherghe a creat isterie pe Facebook. “Tu faci rău“ . Cum a reacționat prezentatoarea tv
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > O imagine cu fetița Simonei Gherghe a creat isterie pe Facebook. “Tu faci rău“ . Cum a reacționat prezentatoarea tv

O imagine cu fetița Simonei Gherghe a creat isterie pe Facebook. “Tu faci rău“ . Cum a reacționat prezentatoarea tv

O imagine cu fetița Simonei Gherghe a creat isterie pe Facebook. Prezentatoarea tv a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare Ana Georgiana, în timp ce se uită la un meci de tenis al Simonei Halep, transmis la tv.

Ana Georgia a fost fotografiată cu o rachetă de tenis în mână în faţa televizorului, unde părinţii urmăreau un meci de tenis al Simonei Halep. Aspiraţional. Ana Georgia. Hai, Simona!”, a scris Simona Gherghe.

„Tu faci rău că ţii aşa de aproape copilul de TV”, a scris un internaut. „Era în trecere prin cameră. Nu se uita la TV”, a răspuns Simona Gherghe imediat. Comentariile au curs lanț. În timp ce unii îi luau apărarea, alții i-au cerut să fie mai atentă. Recent, Simona Gherghe a mărturisit ce anume vrea să-i lase fiicei sale, Ana Georgia, atunci când aceasta se va face mare.

Citește și

VIDEO/ A mers 600 de kilometri pe jos, pentru educaţie. Povestea româncei care a renunţat la o viaţă de vis în Elveţia pentru a-i ajuta pe copii

 

Close
Închide
  Close