MENIU CAUTĂ

Oana Roman a slăbit și toată lumea s-a grăbit să o felicite. Cum a reușit vedeta să scape de kilogramele în plus

Distribuie

Oana Roman a început acest an în forță. S-a ținut de cuvânt, iar rezultatele se văd. După ce a făcut mai multe tratamente, pentru a scăpa de gușă, vedeta și-a schimbat total stilul alimentar și a apelat la mai  multe proceduri de slăbit.

Din fotografiile postate pe contul de Instagram se vede clar că Oana este schimbată. Prietenii virtuali au reacționat imediat.  „Oana eu admir foarte mult omul care ești. La mulți ani și multă sănătate!!! A; vrea totuși să-ți sugerez o idee, anume, pune-te mai mult în valoare, ai slăbit și arăți foarte bine, renunță la volane, eu personal cred ca ar trebui să porți rochii drepte fără niciun fel de adaos pe șolduri, mi-ar place foarte mult să te văd și într-o astfel de ținuta. Te pup și îți doresc multă sănătate!”, i-a scris o admiratoare.

Oana Roman a împărtășit care este secretul noii sale siluete.  „Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate”, a spus Oana Roman pentru VIVA!.

Citește și

VIDEO | EXPERIMENT LIBERTATEA: Ce faci când pe locul tău de parcare ”staționează” un stâlp de electricitate? Te alegi cu o pagubă de 500 de lei!

 

Citește mai multe despre Oana Roman pe Libertatea.

Comentarii