MENIU CAUTĂ

Oana Roman: „Bianca Drăgușanu și-a pierdut mințile. Cum să se compare cu Stela Popescu și Arșinel?”

Distribuie

„Eu cred că Bianca dă dovadă de lipsă de bun simț. E un moment în care oamenii încep să-și piardă cumpătul, să nu mai știe ce înseamnă o valoare…  Drama cea mai mare este că un astfel de personaj chiar crede ce spune: că e independentă, că are o formă de invidiat, că este un model. Este foarte grav că există oameni care cred astfel de lucruri. Cred că și-a pierdut mințile.  Ea nu are capacitatea de a discerne între o carieră de 50-60 de ani a Stelei și a lui Arșinel, care are legpătură cu arta, cu cultura, și o așa-zisă carieră a ei.
Stăteam și mă gândeam că am crescut într-o familie care mi-a dat niște valori care nu mai contează acum. Eu am învățat să nu mint, să învăț, să am valori…  Astfel de oameni trăiesc din minciună, din incompetență, din false valori și atunci, evident, lumea lor nu poate fi lumea noastră sau invers.

Bianca este o vedetă de carton, dar nu mai știu ce să zic, pentru că apoi o să fiu judecată că îmi dau cu părerea, că judec, că-s penibilă. Ei bine, penibilă sau nu, eu am o meserie, niște studii pe bune, chiar dacă sunt unii care încă  pun sub semnul întrebării acest lucru. Oricum, decât să fiu operată și să arăt în halul în care arată Bianca, mai bine ca mine. Sunt mândră că arăt așa”, a spus Oana Roman, miercuri, în emisiunea „Agentul VIP”.
Reacția Oanei Roman a venit după ce Bianca Drăgușanu a spus că Stela Popescu și Alexandru Arșinel o invidiază, deoarece se află în topul celor mai populare vedete.

Citește mai multe despre Bianca Drăgușanu și Oana Roman pe Libertatea.

Comentarii