MENIU CAUTĂ
, de Andreea Archip

Oana Roman speră la o minune de Crăciun: “Probabil că tata o va vizita pe Isabela, nepoata lui!”/ VIDEO EXCLUSIV

Distribuie

Oana Roman își strânge familia de Sărbători. Deși relația cu tatăl ei nu a fost una strânsă, iar Petre Roman a ratat, de-a lungul timpului, multe momente importante din viața ei, iată că vedeta își vrea părintele aproape în preajma Crăciunului.

Deși părinții ei au divorțat de ani buni, Oana Roman face tot posibilul ca familia să se reunească în prag de sărbători. Petre Roman nu a venit la lansarea cărții fostei sale soții, dar se pare că îi va trece pragul fiicei sale.

4-5-petre-roman_01

”El nu era în București atunci și acum probabil că o să vină înainte de Crăciun să o vadă pe Isabela, nu știu, nu am vorbit exact când, cum, ce, nu ne-am organizat sută la sută”, ne-a mărturisit Oana Roman.

Oana_Roman_ISABELA

Deși ea și-a văzut frățiorul, pe Petrus, o singură dată, intenționează să îi trimită ceva prin intermediul lui Petre Roman. ”Probabil că o să ne trimitem reciproc cadouri”, a precizat ea.

E răsfățată de soacră de Crăciun

La masa de Crăciun, Oana Roman va avea alături familia, mai puțin pe tatăl său. Vedeta recunoaște deschis că nu va face un adevărat tur de forță în bucătărie, de pregătirea bucatelor tradiționale ocupându-se soacra ei.

”Mama soacră face minunății, se duce Marius le ia, le aduce acasă frumos. Soacra mea face niște sarmale extraordinar de bune, piftie de curcan foarte bună”, ne-a spus ea. Și talentul ei e moștenit de Marius Elisei, care a demonstrat că stăpânește arta culinară.

oana-roman-MARIUS ELISEI

”E un bucătar foarte bun și gătește lucruri chiar foarte ok. Eu nu gătesc deloc, deci oricum numai el gătește și cu bona. Multă lume îmi zice că sunt nu știu cum, că nu gătesc, dacă nu mă pricep? Mă pricep la altele! Mai bine spăl pe jos și fac curat în casă decât să gătesc!”, a declarat, pentru Libertatea, Oana Roman.

Foto: Adrian Manolache, Dumitru Angelescu/Facebook

Video: Robert Hanciarec

Citește și: Oana Roman poartă perucă. Motivul emoționant pentru care a fost nevoită să facă asta

Citește mai multe despre petre roman, Crăciun, Isabela și soacra pe Libertatea.

Comentarii