MENIU CAUTĂ
15 Aug. 2018 08:14

Oana Zăvoranu pregătește ceva.“Rezultatele se vor vedea. Nu mă pozez doar din plictiseală”

Distribuie

Oana Zăvoranu pregătește ceva. Vedeta a postat un nou pesaj pe contul de socializare, în care le mărturisește fanilor, că în curând, rezultatele muncii sale se vor vedea.

”În spatele pozelor ocazionale, eu nu stau, muncesc și rezultatele se vor vedea…doar că acum fac mai mult și vorbesc mai putin…dar știu ce fac! . Nu mă pozez doar din plictiseală, cum fac marile noastre ‘dive ‘ în viață, influencere my ASS”,  a scris Oana Zăvoranu pe contul de socializare.

Recent, Oana Zăvoranu a dezvăluit una dintre ciudățeniile sale. Prietenilor virtuali nu le-au venit să creadă ce preferințe are vedeta atunci când vine vorba de lenjeria intimă. Pentru că sunt asaltată de mesajele voastre în care mă rugați să va mai spun despre ‘ ciudateniile ‘ mele, vă mai împărtășesc unul azi…. Fun fact Oana ? ? ?Nu exista pereche de bikini pe care o cumpar, sa nu fie dusa la modificat, pentru ca nu port decat un singur fel de model… Și anume, cel la care am facut eu o schita acum mai bine de15 ani… Toti sunt identici, variind doar faptul că se leagă pe solduri sau nu ..To be continued…’ , a scris Oana Zavoranu pe contul de socializare.

Citește și

VIDEO. Dragoș Pătraru deschide o școală… altfel: „Școala noastră încă te pregătește pentru trecut, nu pentru viitor”

Comentarii