Mergi direct la conținut »
Octavian Bellu crede că femeia modernă n-are ce căuta la cratiță! “Abilitățile în bucătărie nu înseamnă rezolvarea relației cu soțul”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Octavian Bellu crede că femeia modernă n-are ce căuta la cratiță! “Abilitățile în bucătărie nu înseamnă rezolvarea relației cu soțul”

Octavian Bellu crede că femeia modernă n-are ce căuta la cratiță! “Abilitățile în bucătărie nu înseamnă rezolvarea relației cu soțul”

Octavian Bellu și Mariana Bitang, foștii antrenori ai lotului feminin de gimnastică, formează un cuplu de ani buni. Secretul relației lor? Se pare că Bitang are toate calitățile pe care Bellu le admiră la o femeie.

De Ana Maria Păsat,

Octavian Bellu a fost tot timpul extrem de pretențios în viața sportivă. Iar rezultatele s-au văzut, atât timp cât s-a aflat la cârma lotului feminin de gimnastică. În urmă cu zece ani, el s-a căsătorit cu Mariana Bitang, fosta sa colegă. Dar nici unul dintre cei doi nu au dat vreodată amănunte despre relația lor.

Fostul tehnician a dezvăluit însă pentru Libertatea cum vede el femeia modernă. Iar partenera sa pare să întrunească toate calitățile pe care acesta le admiră. Bellu a mai spus că-și ajută partenera în treburile casnice cu tot ceea ce poate. Și se face util acolo unde se pricepe.

Octavian Bellu crede că femeia modernă n-are de căuta la cratiță

Octavian Bellu admiră femeia secolului XXI

“În secolul XXI, abilitățile în bucătărie ale unei femei pot fi un plus. Dar asta nu înseamnă rezolvarea unei relații de familie, a relației cu soțul. Asta ține de cu totul alte repere. Eu nu mă încadrez în această categorie. Particip la treburile casnice acolo unde mă pot face util.

Din păcate, pentru cei care și-ar dori o femeie pricepută în bucătărie, aceasta are din ce în ce mai puțin timp, dacă ne gândim că e și mamă. Și are și un serviciu care o solicită foarte mult. Femeile moderne din societățile civilizate nu mai sunt dependente de bărbat. Vor o situație a lor, să fie pe picioarele lor, să nu depindă de alte resurse decât cele pe care le pot realiza cu propriile puteri.

Femeia modernă e o femeie care trebuie să știe să socializeze, care să știe în ce să se îmbrace și cum să se coafeze ca să-i stea bine, nu doar pentru a fi în pas cu moda”, a declarat pentru Libertatea fostul antrenor al lotului feminin de gimnastică.

Octavian Bellu crede că femeia modernă n-are de căuta la cratiță

Octavian Bellu și Mariana Bitang s-au căsătorit în urmă cu mai bine de zece ani

«Comparându-le cu noi, femeile sunt mai rezistente»

Octavian Bellu consideră că femeia nu este cu nimic mai prejos decât bărbatul, din contră. “Femeile sunt, în general, foarte ambițioase, determinate și de fiecare dată găsesc soluțiile poate mai repede decât noi, bărbații. Sunt perseverente, își urmează planul. Comparându-le cu noi, sunt mai rezistente în situațiile grele, la durere. Merg mai departe cu zâmbetul pe buze și găsesc în interior puterea să treacă peste momentele grele. Dau dovadă de foarte multe ori de seriozitate și de calități care le impun. Și, fără a face declarații hazardate, sunt alături și egale bărbatului”, a conchis el.


Citește și:

EXPERIMENT ȘOCANT. Cum reacționează românii când sunt martori la o situație de discriminare și hărțuire – VIDEO

Close
Închide
  Close