Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Omagiu adus cântăreței Amy Winehouse, în ziua în care ar fi împlinit 31 de ani | FOTO

Omagiu adus cântăreței Amy Winehouse, în ziua în care ar fi împlinit 31 de ani | FOTO

O statuie a cântăreței Amy Winehouse a fost dezvelită duminică la Londra, la Camden Stables Market, în ziua în care regretata solistă britanică ar fi împlinit 31 de ani.

De Iulian Simbeteanu,

La eveniment au participat părinții solistei, Mitch și Janis Winehouse, precum și numeroși fani ai cântăreței. Statuia din bronz a fost realizată de sculptorul britanic Scott Eaton.

”Întotdeauna am fost un admirator al muzicii lui Amy și îi port un uriaș respect ca artist. Din perspectiva unui sculptor, Amy avea un stil extraordinar și o uluitoare energie”, a declarat Scott Eaton, prezent și el la eveniment.

Mitch Winehouse, tatăl cântăreței
, a declarat că sculptorul a reușit să o surprindă foarte bine pe Amy

”Este ca și când ar fi oprit-o într-un moment minunat din timp. Sperăm că și fanilor le va plăcea statuia”, a afirmat Mitch Winehouse.

Solista britanică a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, din cauza unei supradoze.  Amy Winehouse, care a avut numeroase probleme legate de consumul de alcool și droguri, a fost găsită fără suflare la reședința sa din Camden.

Close
Închide
  Close