Mergi direct la conținut »
Paula Chirilă, dezvăluri din relația cu iubitul ei. "Lăsați-mă în pace. Nu-mi trebuie bărbați mai mici decât mine"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Paula Chirilă, dezvăluri din relația cu iubitul ei. "Lăsați-mă în pace. Nu-mi trebuie bărbați mai mici decât mine"

Paula Chirilă, dezvăluri din relația cu iubitul ei. „Lăsați-mă în pace. Nu-mi trebuie bărbați mai mici decât mine”

Paula Chirilă a făcut dezvăluiri despre iubitul ei. Vedeta a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre cel care îi este partener de viață în prezent.

De Dana Aramă,

 

Paula Chirilă trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei alături de noul ei iubit, Adrian. Acesta este cu 16 ani mai tânăr ca vedeta . Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stras, actri’a a dezv[luit cum l-a cunoscut pe Adi.

„Păi ne-am cunoscut la mare, cred. Da, la mare ne-am cunoscut, eram la plajă, era şi Carla cu mine, eram cu o prietenă, prietenă care îl ştie pe Adi şi ea ne-a făcut cunoştiinţă. Şi tot vedeam că Adi tot vine, tot vine la noi la şezlong, eu îi spuneam: „Otilia nu e, e în apă”. Pleca, iar se întorcea… Şi i-am zis Otiliei: „Măi tot vine Adi şi nu te-a găsit aici, la şezlong”. „Măi fată măi, ai ajuns la vârsta asta şi nu ştii că pentru tine vine?”. „Hai mă lasă-mă în pace”. Şi mai ales când am aflat şi ce vârstă are…Îţi dai seama că m-am şocat. Am zis: „Aoleu, am zis că…Lăsaţi-mă în pace! Nu îmi trebuie bărbaţi mai mici decât mine”. Niciodată nu am fost interesată de bărbaţi mult mai tineri decât mine, ci de cei mult mai maturi”, a povestit ea, potrivit spynews.ro.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul
Recomandări

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul

Paula Chirilă a vorbit și despre mutarea împreună cu iuboitul și o eventuală nuntă:

„Nu ne-am gândit, dacă s-o fi gândit el, habar nu am, nu ştiu. Nu am..iau lucrurile aşa cum sunt, nu le grăbesc, nu mă grăbesc, nu mă gândesc la paşii următori, am trecut prin etapele astea, am trecut. M-am mutat, m-am măritat, am văzut cum e. Dacă lucrurile sunt bine aşa, lasă-le aşa! Deci ascultă-mă pe mine: Mai binele este duşmanul binelui. Deci dacă lucrurile merg bine acum, să le lăsăm aşa cum sunt”.

În ceea ce privește un nou copil, vedeta a afirmat:

„Chiar mă gândesc la posibilitatea asta, că n-aş refuza. Nu-mi refuz ideea asta, da! Nu se ştie niciodată. Dacă se va întâmpla, sigur că da. Cu omul potrivit, la momentul potrivit, că un copil nu-l faci aşa…că nu e piesă de mobilier, nu e un căţel pe care poţi să-l dai la o mătuşă. Un copil e un copil, e o viaţă, e o responsabiliate şi asta trebuie cumpănită cu grijă. Analizez situaţia, vedem… Nu am discutat chestia asta cu Adi, nici e momentul, nu ne grăbim, avem jumătate de an de când suntem împreună, nu e grabă, mai avem lucruri şi… lucruri de făcut şi etape de atins”.

Citește și: O zi din viața Mădălinei Turza, mama unui copil cu dizabilități, care se luptă să ajungă în Parlamentul European

 

Close
Închide
  Close