Mergi direct la conținut »
Penelope Cruz umblă cu 4 ace înfipte în ureche. De ce a apelat actrița la această terapie| FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Penelope Cruz umblă cu 4 ace înfipte în ureche. De ce a apelat actrița la această terapie| FOTO

Penelope Cruz umblă cu 4 ace înfipte în ureche. De ce a apelat actrița la această terapie| FOTO

De Magdalena Duru,

Acele sunt folosite pentru auriculoterapie, o formă de acupunctură care stimuleaza puncte din interiorul pavilionului auricular și care are o serie de efecte benefice. Acest gen de practică medicală alternativă tratează o gamă larga de afecțiuni, de la dureri reumatice și insomnii la hipertensiune sau pierderea rapidă a kilogramelor în plus.
Motivele pentru care Penelope Cruz a apelat la acest tip de terapie sunt încă necunoscute.
Penelope Cruz (38 ani) este o actriță spaniolă care a devenit celebră cu rolul din filmul „Totul despre mama mea” (1999). Printre filmele în care a mai jucat se numără „Belle Epoque” (1992), „Deschide ochii” (1997), „Femeia mereu deasupra” (2000), „Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001) şi „Nu te mişca” (2004).

Actriţa a fost recompensată cu premiul Oscar în 2009 pentru rolul din „Vicky Cristina Barcelona” și a fost nominalizată şi în 2010 la premiile Oscar, pentru prestaţia sa din musicalul „Nine”. Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare şi prima actriţă spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul „Walk of Fame”, din Hollywood.
Foto: Hepta

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close