MENIU CAUTĂ
, de Petre Dobrescu

Pepe și-a transformat barul de 500.000 de euro în studio de înregistrări. A vrut să-l vândă, dar n-a găsit cumpărător

Distribuie

Pepe și-a transformat barul în studio de înregistrări. Asta, după ce afacerea în care s-a băgat cu elan și cu o grămadă e bani și care promitea să rotunjească frumos veniturile familiei s-a dovedit o investiție nu tocmai inspirată.

Mai toate vedetele caută să investească banii obținuți din muzică, actorie ori televiziune în businessuri care să le sporească averea. Iar Pepe s-a gândit să bage bani într-un bar. A ales un loc din centrul Bucureștiului, ca să aibă vad, și l-a denumit după fiicele sale, Rosa și Maria.

Orice afacere merge însă numai dacă te ocupi îndeaproape de ea sau ai oameni de încredere cărora să le-o dai pe mână. Pepe n-a avut timp să se ocupe, nici oameni să delege. Așa că, în urmă cu o lună și ceva, a decis să renunțe la barul deschis de numai un an. Și l-a scos la vânzare cu o jumătate de milion de euro, în ideea că banii obținuți i-ar putea redirecționa spre o altă afacere.

„Am decis să vând barul întrucât am alte planuri cu banii. Și nu am timp să stau eu acolo, să mă ocup personal. Iar în weekend, când merge foarte bine, eu am concerte. E prea multă bătaie de cap”, ne spunea Pepe atunci.

A fost o decizie neașteptată, dar care s-ar putea dovedi inspirată

Între timp însă, ioc cumpărători! Iar cântărețul, sătul să tot aștepte să apară omul dornic să preia afacerea, a luat o decizie neșteptată: a renunțat la tranzacție și a schimbat destinația barului. Cum locația era deja prevăzută cu o scenă, cu mixer, microfoane, sistem de lumini și o mulțime de alte „minuni” tehnice, a transformat barul într-un studio de înregistrări și de repetiții pentru concerte.

De-acum, nu numai că nu mai este nevoie să apeleze la alții pentru înregistrări, dar poate să și închirieze locul altor artiști, așa că, până la urmă, n-a pierdut bani, ci ar putea începe să câștige.


Gabriela Firea, susținută de 24 de consilieri PSD! Au semnat o scrisoare deschisă de susținere a primarului Capitalei

Citește mai multe despre bar pe Libertatea.

Comentarii