MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/ Pepe și-a scos la vânzare barul din buricul Capitalei. Cât cere artistul

Distribuie

În urmă cu aproximativ doi ani, artistul se lansa într-o dublă afacere. În prezent, Pepe și-a scos la vânzare barul, cu tot cu utilitățile în care a investit bani frumoși.

Timpul prea scurt pe care-l are la dispoziție, nu i-a permis artistului să se poată ocupa de una dintre afacerile sale.

Ce face fiica lui Pepe de când a început ninsoarea. Îl așteaptă pe Moș Crăciun și e din ce în ce mai cuminte | VIDEO

În timp ce gradinița condusă de Raluca, soția sa, merge foarte bine, Pepe și-a scos la vânzare barul din buricul Capitalei. Ca și grădinița, acesta poartă numele celor două fiice ale artistului.

Potrivit anunțului făcut, spațiul comercial la care intenționează să renunțe este locația ideală pentru a deveni club, cafenea, restaurant, bar sau salon de evenimente. Practic, artistul își cedează afacerea ”la cheie”, cu tot ce a investit în ea. Actele sunt la zi, iar spațiul este complet amenajat și utilat cu aparatură modernă. Acesta conține printre altele și o scenă completă cu mixer Behringer, microfoane, stative, cabluri (permite karaoke), sistem de lumini pentru scenă cu tot cu controller, sistem audio ambiental.  Artistul cere pentru aceasta 530.000 de euro, bani pe care i-a investit odată ce s-a lansat în respective afacere.

A investit 450.000 de euro în casa socrului

În aceeași perioadă cu deschiderea barului, artistul a cumparat casa în care a copilărit Raluca, pentru a o transforma în grădiniță. Tranzacția s-a ridicat la 450.000 de euro. Pepe a plătit practic cu 150.000 de euro mai putin decat pretul pe care îl oferea lui Nelu Pastramă, socrul său, un alt client. Potrivit propriilor mărturisiri, artistul a luat vila si cu ajutorul unui credit bancar. În prezent, grădinița condusă de Raluca este una dintre cele mai frumoase din zonă. Iar pragul său este călcat de mulți copii.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Mihai Petre le duce dorul foștilor colegi de muncă. ”Aș vrea să mai lucrez cu ei”

Citește mai multe despre bar, gradinita și spatiu pe Libertatea.

Comentarii