MENIU CAUTĂ
18 Iun. 2014 04:13 , de Dana Aramă

PEPE şi RALUCA se pregătesc de NUNTĂ! BOTE DEZVĂLUIE cum va fi ROCHIA MIRESEI!

Distribuie

Mai este doar o lună până când Pepe şi soţia sa, Raluca, se vor cununa religios. Evenimentul va avea loc pe 20 iulie, chiar în ziua în care Pepe va împlini 35 de ani.
Cei doi sunt în toiul pregătirilor. Rochia de mireasă a ralucăi va fi realizată de nimeni altul decât celebrul designer Cătălin Botezatu.
Acesta a povestit, pentru www.ziarulring.ro, cum va arăta rochia de mireasă a soţiei lui Pepe.
„Raluca va fi cu siguranţă una dintre cele mai frumoase mirese, va fi o adevărată apariţie. Şi nu o spun pentru că îi fac eu rochia, ci în primul rând pentru că este o femeie foarte frumoasă şi are un corp perfect, foarte bine proporţionat. Nici nu zici că a născut un copil. Din acest motiv, rochia pe care o va purta va scoate în evidenţă acest lucru. Va fi foarte lucrată, strâmtă în partea de sus şi amplă în partea de jos. Am mers pe o simplitate studiată a croiului, care se completează foarte bine cu rafinamentul dantelei franţuzeşti, materialul din care este realizată rochia”, a explicat Cătălin Botezatu.
Şi Maria, fiica celor doi în vârstă de aproape doi ani, va purta cu această ocazie o ţinută cu totul specială.
„Cea mică va fi o adevărată prinţesă, va avea o rochiţă superbă creată din aceeaşi dantelă franţuzească din care este făcută şi rochia mamei ei”, a adăugat el.
Sunt o familie tare frumoasă şi le doresc să aibă parte de tot binele. Raluca este o persoană la locul ei, cu foarte mult bun-simţ, este o plăcere să o ai clientă. Pepe a venit la mine la atelier împreună cu Raluca, dar nu a asistat la nicio probă, respectă tradiţia”, a încheiat creatorul de modă.
Nu am fixat preţul rochiei de mireasă. Am vorbit cu Cătălin Botezatu; cât va spune, atât plătesc, nu am stabilit un buget„, a spus Pepe.
 
 
 
 

Comentarii