MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2015 23:45

Petrece de ochii lumii! An de an, Botezatu organizează o aniversare secretă înainte de megacheful din club

Distribuie

Zeci de petrecăreţi, prieteni, mai puţin prieteni şi colaboratori, se strâng anual în jurul datei de 3 decembrie, la aniversarea lui Bote, în clubul a cărui imagine este.
De fiecare dată acelaşi loc şi acelaşi chef exploziv. Şi asta pare a fi petrecerea prin care celebrul designer mai contabilizează un an în viaţă.
De fapt, o alta îl ajută să marcheze momentul aniversării, una cât se poate de discretă. Practic, după ce o programează pe cea din club, îşi invită cei mai apropiaţi prieteni la… restaurant, înainte de marea paranghelie şi, de cele mai multe ori, chiar pe data când s-a născut.

Chef discret, invitaţi discreţi

Aşa s-a întâmplat şi anul acesta. Joi seară, fix de ziua lui (3 decembrie), însoţit de nu mai mult de zece invitaţi, Bote a descins într-un restaurant din zona de nord a Capitalei, pe malul lacului Herăstrău. Potrivit martorilor, designerul a avut o stare de spirit incredibilă şi s-a simţit excelent în compania prietenilor. Atât de bine încât…
”Nu s-au dat duşi până dimineaţă. Cătălin a comandat cea mai scumpă şampanie şi au mâncat feluri alese. Evident, femeile frumoase au roit în jurul lui. Ne-a spus că aşa îi place cel mai mult. A fost o petrecere de suflet, nu l-a deranjat nimeni cu poze sau interviuri”, ne-a dezvăluit o sursă din staff-ul localului, subliniind: ”A fost megadiscret”. Discret ca invitaţii lui, printre care s-a numărat unul dintre cei mai vechi prieteni de-ai lui, Costel, un afacerist misterios, care, în ciuda amiciţiei cu el, s-a ţinut departe de lumina reflectoarelor.

Comentarii