MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2018 09:54

Petrecerea graviduțelor. Roxana Ciuhulescu și Adelina Pestrițu s-au distrat împreună | FOTO

Distribuie

Roxana Ciuhulescu și Adelina Pestrițu au avut parte de o petrecere pe cinste. Cele două graviduțe s-au simțit de minune.

Fosta prezentatoare de televiziune Roxana coiuhulescu mai are foarte puțin și devine mamă pentru a doua oară. Vedeta va aduce pe lume un băiețel, pentru care a ales deja numele Cezar Ioan.

La rândul ei, și fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu se află pe ultima sută de metri cu sarcina, ea urmând să aducă pe lume o fetiță, Zenaida.

Cele două vedete au avut parte de o petrecere înainte de a deveni mămică. Graviduțele Adelina Pestrițu și Roxana Ciuhulescu s-au întâlnit la un restaurant, unde s-au simțit perfect.

„În curând formăm pereche ☺️[email protected] #sarcină #9 luni #e  fetiță #e băiat #petrecere pentru bebe #petrecere ?”, a comentat Roxana Ciuhulescu despre imaginele surprinse la petrecerea cu Adelina Pestrițu.


Citește și: REPORTAJ / Nea Vanea de la Mila 23 e supărat pe Ivan Patzaichin: „A uitat de părinții lui. Mormintele lor nu le găsești de buruieni” VIDEO


 

Citește mai multe despre bebelusi, gravide, petrecere și sarcină pe Libertatea.

Comentarii