De Simona Josan,

„Sunt foarte fericit și mândru de mine. Am câștigat un superconcurs. Când îi auzeam că mă jignesc eram foarte nervos, dar foarte trist, pentru că vorbim despre un concurs în care trebuie să ai respect față de cel de lângă tine. Mă gândeam ce rău le-am făcut eu.
Nu am simțit că am făcut atât de multe încât să-i aduc în starea aceea. Stăteam să mă gândesc ce le-am făcut. A fost un stres, mai ales că nu aveam o galerie numeroasă. Am vrut să le arăt pe de altă parte că nu mă deranjează. Nu au fost reacții frumoase, au fost greu de suportat. Simțeam că sunt foarte aproape de un moment unic în viața mea și am încercat să nu dau atenie. Descătușarea a venit atunci când am fost felicitat de chef Cătălin și apoi de chef Sorin.
Imediat când am câștigat am sunat-o pe mama mea. A plâns de fericire, am lăcrimat și eu un pic. Apoi mi-am sunat iubita. Cu primii bani o să-mi scot prietenii în oraș. Vreau să-mi lansez un site de suflet în care să fac rețețe absolut pentru toartă lumea. Și vreau să o ajut pe amma să-și plătească datoriile. O să-mi ajut familia foarte tare. Sunt niște credite care ar trebui acoperite. Mi-aș dori foarte tare propria mea emisiune. Este un stil pe care vreau să promovez. Simt că am potențial de Jamie Oliver. Dacă nu aș fi fost eu în concurs, ar fi câștigat Mimi”, a declarat Petru pentru emisiunea „Poveștiri adevărate”.

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO
GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO