MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2018 15:45

Planul secret dintre Prințesa Diana și cumnata ei, Sarah Ferguson. Cum voiau să-și părăsească soții

Distribuie

Prințesa Diana și cumnata ei, Sarah Ferguson, ducesă de York, plănuiau să-și părăsească soții și să se bucure de libertate. cele două aveau chiar și un cod pentru planul lor secret. Când a înțeles ce înseamnă viața la Casa Regală și ce presupune să fii soție de prinț, Sarah Ferguson, ducesă de York, a început să o înțeleagă foarte bine pe cumnata ei, Prințesa Diana. După ani de mariaj, cele două și-au dat seama că erau total nefericite în căsniciile lor. Nefericirea familială le-a făcut pe Prințesa Diana și pe cumnata ei, Sarah Ferguson, să pună la cale chiar și un plan pentru a-și părăsi soții și a se bucura din nou de libertate, departe de regulile stricte impuse pe care trebuiau să le respecte ca membre ale familiei regale.
Potrivit presei britanice, Prințesa Diana își dorea să îl părăsească pe Prințul Charles, soțul său, pentru Oliver Hoare, un bărbat cu trei copii, cu care avusese o aventură.

Lady Di și Sarah Ferguson au făcut astfel un plan pentru a lăsa totul în urmă și a se bucura din plin de libertate. Au avut chiar și un nume de cod pentru planul lor secret: Tregunter Road, care nu era altceva decât adresa lui Oliver Hoare din Chelsea.
„Adresa lui Oliver Hoare din Chelsea a fost numele de cod pe care prințesa Diana și cumnata ei, Sarah Ferguson, l-au dat planului lor secret de a-și abandona soții și viețile regale”, afirmă Richard Kay, de la Daily Mail.
„”Tregunter Road a fost codul nostru pentru evadare, însemna saltul nostru spre libertate”, mi-a spus ea cândva. Totuși, atunci, iubirea ei pentru Hoare nu mai era la fel de mare, însă dorința ei de a duce o viață departe de familia regală, da”, a mai spus acesta.
„S-a spus că pe Diana n-au ținut-o nervii pentru această dublă fugă cu Fergie dincolo de zidurile palatului. Iar când Fergie s-a separat de prințul Andrew, prințesa, a cărei nefericire în mariaj era foarte mare, s-a răzgândit”, a afirmat Kay.
Oliver Hoare, care a fost foarte bun prieten cu Diana, a încetat din viață săptămâna aceasta, în urma unei lupte grele cu cancerul. Avea 73 de ani.

FOTO: Hepta


Citește și: VIDEO / Anda Adam a avut o copilărie… sălbatică: „Făceam varză salteaua părinților!”


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii