Mergi direct la conținut »
Planurile Ioanei Filimon după ce a fost eliminată de la Ferma. "Mă pun pe slăbit pentru că luna viitoare particip la un concurs de miss"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Planurile Ioanei Filimon după ce a fost eliminată de la Ferma. "Mă pun pe slăbit pentru că luna viitoare particip la un concurs de miss"

Planurile Ioanei Filimon după ce a fost eliminată de la Ferma. „Mă pun pe slăbit pentru că luna viitoare particip la un concurs de miss”

Ioana Filimon a fost eliminată de la show-ul Ferma de Diana Belbiță. Fosta Miss a dezvăluit care sunt planurile pe care le are odată cu ieșirea din concursul difuzat de Pro TV.

De Dana Aramă,

Ioana Filimon a explicat că intenționează să scape de kilogramele în plus cât mai repede. Bruneta vrea să arate impecabil pentru că luna viitoare participă la un concurs de frumusețe internațional.

„Acum mă pun pe slăbit, pentru ca luna viitoare (în perioada 8-28 iunie) voi participa la un concurs de internațional de miss, în Beirut, iar după ce mă voi întoarce de acolo voi vedea ce colaborări voi accepta”, a declarat Ioana Filimon pentru click.ro.

Ioana Filimon a vorbit și despre cea de-a doua sa eliminare de la Ferma, în urma duelului cu Diana Belbiță. Ioana Filimon a mai fost eliminată o dată în urma unei confruntări cu geanina Ilieș, însă ulterior a revenit în competiție.

„Este foarte diferită această eliminare faţă de prima. Presiunea a fost mult mai mare de această dată pentru că nu eram pregătită psihic să ma duelez cu o prietenă, dar și pentru că mai era așa puțin până în finală şi îmi doream foarte mult să rămân cât mai mult timp în fermă„, a afirmat ea.


Citește și:

Radu Mazăre va fi adus luni în țară. O echipă de polițiști pleacă în Madagascar să-l preia

 

Close
Închide
  Close