MENIU CAUTĂ
13 Noi. 2015 11:06

PREMIERĂ LIBERTATEA.RO | Ionică Moroşanu lansează „Arde-l-ar focul de pat”. Iată ce versuri haioase are piesa

Distribuie

Prins intre concerte si petreceri private, Morosanu, cum ii spun prietenii, a gasit timp sa intre in studio si sa inceapa inregistrarile pentru noul album. A doua piesa lucrata este chiar „Arde-l-ar focul de pat” a carui varianta finala a fost urcata pe Contul Oficial de You Tube al artistului si care va beneficia de o campanie de promovare in perioada urmatoare. Piesa a fost inclusa de ceva timp in repertoriul de concerte iar feedback-ul a fost mai mult decat excelent ceea ce impunea si filmarea unui videoclip, care a iesit pe masura.
„Arde-l-ar focul de pat” defineste ca stare si ca productie intregul album la care se lucreaza. Reteta a fost relativ simpla. Se pun alaturi o chitara electrica langa un tambal, o vioara langa un synth electronic, se adauga un pic de acordeon si mai ales taragot si se mixeaza totul organic peste ritmuri moderne. Ca sa fim de-ai casei adaugam influente maramuresene prin interpretare si versuri „gasite”. Nebunia creata face ca petrecerea sa fie asigurata la ascultarea produsului final.
„Imi doream de mult sa gasesc timp sa intru in studio si sa incep inregistrarile pentru noul meu album. Am ales ca prima piesa sa fie „Arde-l-ar focul de pat” fiindca este piesa cea mai ceruta in concerte si pe la petreceri. Recent am filmat si clipul pentru aceasta piesa si abia asteptam sa-l lansam. Intre timp continuam inregistrarile si pentru celelate piese de pe album”, spune artistul, care canta cu umor si voie buna, caci refrenul noii sale piese suna cam asa:
”Hai numa si numa / Tare faina-i mandruta / Hai nu si nu si nu/ Desar-om rupe patu`
Arde-l-ar focul de pat / Arde-l-ar focul de pat / L-oi duce la reparat / L-oi duce la reparat
Hai numa si numa / De s-a rupe scandura / Hai nu si nu si nu / Nu ne biruie patu`”

Comentarii