MENIU CAUTĂ
08 Oct. 2014 14:41

PREMIERĂ LIBERTATEA.RO | TWO feat. LORA lansează C’est la vie

Distribuie

Noua piesa reprezinta o continuare a hit-ului My Passion', lansat de fosta trupa Akcent in anul 2011, pe al carui refren a cantat atunci tot Lora.
Videoclipul piesei C’est la vie', in regia lui Anthony Icuagu, este unul de stare, fiind filmat pe mai multe acoperisuri din Capitala. Alaturi de baietii de la TWO si Lora, in clip mai apar Pitt Leffer, dar si Dorian Oswin de la Mango Records.
Pentru noi a fost o placere sa lucram inca o data cu Lora, de care suntem foarte apropiati, ea fiind ca o sora a noastra! Totul a inceput inca de pe vremea trupei Akcent, cand am colaborat cu ea pentru ‘That`s my name si ‘My Passion. Piesa ‘C’est la Vie s-a nascut, practic, dintr-o joaca. Fiind la studio toti si lucrand la o piesa a Lorei, am inceput sa cantam la pian, iar ea ne-a intrbeat cum ar fi sa facem o continuare a povestii My Passion'! Asa s-a nascut piesa pe care am lansat-o astazi si care speram sa ajunga la sufletele oamenilor!' au declarat Mihai si Sorin.
Noul single C’est la vie' a fost compus de trupa TWO (Mihai Gruia si Sorin Brotnei), impreuna cu Dorian Oswin, in studioul Mango Records.
„Sunt prietena cu baietii de la TWO de multa vreme, asa ca propunerea de a colabora m-a bucurat foarte tare. Abia astept sa vedeti si voi clipul, ne-am distrat de minune la filmari, mai ales ca-mi place piesa la nebunie!” ne-a spus Lora.
Piesa C’est la vie' este o coproductie Mango Records si MediaPro Music. Echipa care s-a ocupat de imaginea Lorei pentru noul videoclip C’est la vie', este formata din Cera Mihailescu – Styling, Elisa si Elena Nita – Hair si Dana Hursulescu – Make up, iar de baietii de la TWO s-a ocupat Ikwuagwu Mihaela Ioana
Puteti urmari aici noul videclip TWO feat. Lora – C’est la vie':

Comentarii