De Simona Josan,

Într-un interviu pentru revista PRO TV Magazin, concurentul Masterchef povestește cum a deprins pasiunea gătitului și ce îi place cel mai mult să gătească, fiind un împătimit al emisiunilor culinare. Iar deviza lui este: ”Dacă arată bine, mănâncă-l!”
Motto-ul lui este identic cu cel al lui Andrew Zimmern, un american care are emisiunea culinară ”Bizzare Foods”, de la postul Travel&Living al Doscovery și pe care ese posibil ca Petru să îl admire pentru curajul cu care se înfruptă din cele mai ciudate sau scârboase mâncăruri, cum ar fi omletă cu carne mucegăită, tatu, viermi sau porcușor de Guineea.
Petru a povestit despre prima experiență în bucătprie: „Un dezastru! Am gătit pentru prima oară cu alcool şi nu s-a evaporat complet. Ce a urmat se subînţelege… a fost o experienţă bahică (…) Şi dacă voi câştiga, şi dacă nu, recunosc că mi-ar plăcea să am ocazia să le readuc aminte oamenilor că gătitul este amuzant. Îmi doresc să le arăt copiilor de 10-12 ani că sunt nişte sandvişuri fenomenale pe care le pot face chiar ei, vreau să le arat tinerilor că pot şi ei să gatească fabulos la petreceri în doar 1-2 ore… şi să fie amuzant!”. Petru este un fan al filmelor cu mâncare, pelicula sa preferată fiind „Ratatouille”. Iniţial, eram reticent în a descoperi un băiat şi un şoricel puşi pe bucătăreală. Dar când am văzut filmul am rămas uimit. Eu, la un moment dat, am pus stop şi mi-am gătit ceva. Salivam ca un nebun!”, a declarat Petru, pentru revista PRO TV Magazin.
 

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO
GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO