Mergi direct la conținut »
Prima imagine cu sânii lui Cristi din Banat, după tratamentul hormonal. "Mă simt foarte slăbit”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima imagine cu sânii lui Cristi din Banat, după tratamentul hormonal. "Mă simt foarte slăbit”

Prima imagine cu sânii lui Cristi din Banat, după tratamentul hormonal. „Mă simt foarte slăbit”

Prima imagine cu sânii lui Cristi din Banat, după tratamentul hormonal. Artistul, care locuiește în Spania, le-a arătat tuturor, decolteul lui.

De Livia Lixandru,

Cristi din Banat, care  a davenit celebru cu piesa „Ca o apa cristalina”, ulterior el dezvaluind ca face parte din comunitatea gay, a luat o decizie radicală.

Prima imagine cu sânii lui Cristi din Banat, după tratamentul hormonal

 „La multi ani! V-ati distrat bine? Eu, in acest an, acasa, ma simt foarte slabit, pentru ca fac un tratament hormonal pentru cresterea sanilor. Depinde de organismul fiecaruia, pe mine ma afecteaza foarte tare, dar voi avea sani naturali, fara implant artificial. Tot in scurt timp, va arat rezultatul aici. Acum sufar foarte mult”, a scris Cristi din Banat pe contul lui de socializare.

Cristi din Banat, care s-a căsătorit cu iubitul lui în urmă cu ceva timp, s-a afișat pe internet în ipostaze incredibile. Cu peruci blonde și brunete, artistul are niște buze imense, siliconate.

Citește și

VIDEO/Neurochirurgii avertizează: sunt mulți copii cu sistemul nervos atacat de boli ale sărăciei. Adolescenții au afecțiuni ”bătrânești”

 

Close
Închide
  Close