Mergi direct la conținut »
Primele imagini cu Matteo și fetița lui nou-născută! Artistul și iubita sa au părăsit maternitatea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Primele imagini cu Matteo și fetița lui nou-născută! Artistul și iubita sa au părăsit maternitatea

Primele imagini cu Matteo și fetița lui nou-născută! Artistul și iubita sa au părăsit maternitatea

Matteo este în culmea fericirii după ce a devenit tatăl unei fetițe, pe care o va boteza Mia. Luni, dis de dimineață, acesta s-a prezentat la maternitatea privată unde iubita lui a născut, pentru a-și lua acasă fetele. Artistul, extrem de emoționat, ne-a dat primele declarații de pe scările spitalului.

De Denisa Macovei,

Deși a ajuns la primele ore ale dimineții la spitalul privat, Matteo și-a luat fetele acasă abia după prânz. Mai întâi a mers alături de Elena, iubita lui, la evidența populației pentru a o declara pe micuță, apoi cuplul s-a reîntors la maternitate pentru a completa toate actele necesare externării.

“E cel mai frumos moment al vieții noastre. E o minune de la Dumnezeu și abia acum înțeleg când toți îmi ziceau asta. Cuvintele sunt degeaba. Trebuie să învăț cântece de leagăn, dacă nu o să le învăț, o să le compun”, ne-a spus Matteo pe scările maternității. Chiar dacă fetița are doar două zile, artistul s-a gândit serios la momentul în care va crește și va fi nevoit să o păzească ca pe ochii din cap. “M-am pregătit și pentru când o să fie mai mare. Merg la sală, dar o să o iau și pe ea cu mine. O leg acolo de greutăți”, a mai spus amuzat proaspătul tătic.

Investigații complete înainte de a pleca acasă

Cu toate că Matteo era nerăbdător să o aducă acasă și i-a pregătit camera, micuța Mia a primit avizul medicilor pentru a putea fi luată din spital abia începând cu ora 14.00, după un set complet de investigații. Este vorba despre o serie de analize recomandate de maternități pentru ca părinții să aibă siguranța că pleacă acasă cu un copil perfect sănătos. Deși emoționată și obosită, proaspăta mămică părea că s-a refăcut complet după sarcină, arătând imecabil la două zile după ce a născut.

FOTO/ VIDEO: Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close