Mergi direct la conținut »
Prințul Harry și Meghan Markle nu se mai ascund. Prima fotografie cu cei doi
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prințul Harry și Meghan Markle nu se mai ascund. Prima fotografie cu cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle nu se mai ascund. Prima fotografie cu cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle nu se mai ascund deloc de ochii lumii. Cei doi îndrăgostiți au fost suprinși pentru prima oară împreună, asta deși formează un cuplu din luna august.

Prințul Harry și actrița Meghan Markle au fost suprinși mergând ținându-se de braț, prin Londra.

În urmă cu doar câteva zile, cei doi au cumpărat un brad de Crăciun de aproape doi metri înălțime. Se pare că Prințul Harr și Meghan Markle își vor petrece mai devreme Crăciunul, deoarece Harry va merge de sărbătorile de iarnă la reședința regală de la Sandringham. Actrița s-ar putea să nu-l însoțească, deoarece protocolul regal interzice acest lucru, pentru că nu este logodită oficial cu prințul Harry.

Cu toate acestea, zvonurile de logodnă au apărut în presa britanică. Logodna ar fi avut în secret, așa cum a fost inițial și cea dintre Prințul William și Kate Middleton.

Un lucru este însă cert. Prințul Harry, în vârstă de 32 de ani, și actrița Meghan Markle, în vârstă de 35 de ani, care formează un cuplu din luna august, par să fie mai îndrăgostiți ca niciodată.

Close
Închide
  Close