Denisa Botcari este o blondă apetisantă despre care s-a spus că ar fi avut relații cu bărbați celebri din România, precum Adrian Cristea, Irinel Columbeanu și Mihai Costea, fostul iubit al Danielei Crudu.

Dispărută de ceva vreme din peisajul monden, starleta a intrat în direct prin telefon la emisiunea „Agentul VIP”, de la Antena Stars, unde a vorbit despre viața sa din ultima vreme.

„Am stat acasă la mine, la mama, la Bistrița, șapte luni de zile. Și de aproximativ o lună m-am întors la Londra.

Am avut o relaţie cu cineva, dar nu este cunoscut. A fost un băiat. Nu s-a terminat cu cafteală, ci exact cum a început, adică tulmultos.

Chestiile care încep cu multe scântei la început nu duc a bine, s-a terminat pur şi simplu, pentru că era mult mai mic decât mine şi mai imatur. Nu ne-am potrivit absolut deloc.

Băiatul avea anumite probleme de comportament, era impulsiv. Nu a mai mers. Am n motive să nu mai fim împreună. Am stat aproximativ un an cu el, am încercat să-l schimb, dar nu a mers. Avea 20 de ani. Nu a fost vorba de bătaie…

Sunt bine, Îmi pare bine că s-a terminat. E român, dar dacă mă întrebi pe mine nu mai vreau să am iubiți români”, a povestit Denisa Botcari.

Blonda a dezvăluit că, în urmă cu două săptămâni, a ajuns de urgență la spital.

„Acum două săptămâni am ajuns la spital de urgenţă din cauza stresului, nemâncatului. Am o problemă cu îngrăşatul, am 43 de kilograme. Am antrenoare care mă ajută acum să mănânc mai mult, pentru că eu mănânc foarte puţin.

Am ajuns la spital, credeam că o să mor. A fost cea mai urâtă experienţă pe care am avut-o vreodată”, a explicat ea.

Urmărește-ne pe Google News