Mergi direct la conținut »
Creștinii de la Proconsul, tentați de „ochiul dracului”. Au fentat balul copiilor cu autism pentru un concert plătit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Creștinii de la Proconsul, tentați de „ochiul dracului”. Au fentat balul copiilor cu autism pentru un concert plătit

Creștinii de la Proconsul, tentați de „ochiul dracului”. Au fentat balul copiilor cu autism pentru un concert plătit

Proconsul, formație care aduce pe scenă la fiecare concert morala creștină și care a inițiat prin piesa cu același titlu campania socială "Fii un om mai bun", a încălcat fix ce "propovăduiește". După ce s-au angajat să cânte gratis la evenimentul filantropic al toamnei, dedicat strângerii de fonduri pentru copiii cu autism, trupeții și-au retras promisiunea. Motivul are de-a face cu banul, „ochiul dracului”.

De Florian Gheorghe,

Cu doar două săptămâni înainte de „Balul Bucuriei”, care va avea loc pe 2 noiembrie, organizatorii evenimentului caritabil au fost nevoiți să schimbe capul de afiș. Asta, deși deja au fost vândute mare parte din bilete! Așa se face că, dacă până acum Proconsul era anunțată ca fiind trupa serii, frâiele au fost preluate, din scurt, de Aurelian Temișan, Alexandra Crăescu și The Humans.

Proconsul (adică Bogdan Marin, Robert Anghelescu, Robert Ursache, Dragoș Dincă și Gorcinski Răzvan) a anunțat că nu mai poate onora evenimentul, pentru că pleacă să cânte, la aceeași dată, într-un club din Drobeta-Turnu Severin, unde biletul costă 60 de lei.

Uimiți, organizatorii, a căror principală problemă este grija generării donațiilor pentru Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată, au fost nevoiți să le ceară tot ei scuze, pentru schimbarea de program, celor care au cumpărat bilete și, printr-un mesaj discret, fără să acuze gestul Proconsul, să le mulțumească artiștilor care s-au mobilizat exemplar pentru ca evenimentul și implicit beneficiarii donațiilor strânse în timpul acestuia să nu aibă de suferit.

Proconsul au fentat balul copiilor cu autism

„Invitatul special al evenimentului, trupa Proconsul, care confirmase din luna iunie participarea pro bono, s-a retras. Ne cerem scuze față de persoanele care au cumpărat deja bilete la «Balul Bucuriei», în speranța că îi vor vedea și pe membrii trupei pe scenă”, au transmis organizatorii.

Toți banii strânși în urma evenimentului găzduit de Palatul Bragadiru vor fi folosiți pentru a furniza ore de terapie copiilor cu autism sprijiniți de ATCA (Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată). Prețul unui bilet acoperă două zile de terapie pentru un copil cu tulburare de spectru autist”, prezintă detalii organizatorii.


CITESTE SI:

Cât ne costă lunar un deţinut după gratii. Aproape 1.000 de lei «mănâncă» fiecare puşcăriaş

 

Close
Închide
  Close