De Denisa Macovei,

„Cel mai mult iubesc oamenii care cred despre ei că nu știu să danseze, pentru că tocmai asta ar trebui să facă o școală de dans, să deschidă oamenii și să le alunge teama asta de penibil. La noi la școală se întâmplă, căci până la urmă, asta este cel mai important și e, totodată, și o mare bucurie să îi faci pe oameni fericiți, să-și dea seama că se pot coordona fantastic cu un partener și cu muzica și că pot face un altfel de fitness, că pot arde calorii într-un mod mai plăcut, în timp ce se distrează”, ne-a mărturisit Mihai Petre.

Predă dansul de 17 ani

„Pentru mine ăsta este scopul vieții și să știi că am reușit cu foarte mulți, cam în 99% din cazuri. Mi s-a întâmplat foarte des să ajut oamenii să se descopere. Gândește-te că avem ritm de când ne naștem, adică inima ne bate. Cumva, e în noi”, a completat juratul de la „Românii au talent”.

Mihai Petre și soția lui, Elwira, au înființat școala de dans în 2002 și, pe lângă instructorii angajați, s-au înhămat să țină și ei cursuri. După 14 titluri de campioni naționali, cei doi știu să descopere și să șlefuiască talente, iar asta i-a ajutat să formeze noi perechi de dansatori, din rândul celor care le-au pășit pragul.

VIDEO: Bogdan Sorocan

Citeşte şi:

Ce decizie a luat Claudia Pătrășcanu după ce și-a părăsit soțul și s-a mutat în Constanța

„Te vom găsi oriunde!”. Trupele cecene ale morții bântuie Europa

Spaniolii merg în patrule civile după hoții din buzunare. Suspecții sunt plesniți peste ceafă, iar printre ei este și un român

Simptomele care l-au avertizat pe Gabi Balint că a suferit un atac de cord. ”L-a durut stomacul și puțin în stânga”

Gigi Becali: "Doamna Tatoiu râde ca proasta în p...!" :O Milionarul șochează cu declarația pe care a făcut-o acum
GSP.RO

Gigi Becali: "Doamna Tatoiu râde ca proasta în p...!" :O Milionarul șochează cu declarația pe care a făcut-o acum

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize
HOROSCOP

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize