MENIU CAUTĂ

Ramona Nerra, românca de la „Vocea Germaniei”: „Credeam că-mi vor interzice să iau parte la emisiune”

Distribuie

Ea mai spune în interviu că la începutul show-ului "Vocea Germaniei" s-a temut foarte mult, întrucât nu ştia care va fi reacţia spectatorilor germani, însă acum se bucură să descopere că nu numai Germania are emoţii împreună cu ea, când este pe scenă, ci şi România.
"La început, m-am temut foarte mult, deoarece nu ştiam reacţia spectatorilor. Locuiesc în Germania de aproape zece ani, dar am păstrat totuşi paşaportul românesc, deci sunt româncă. De aceea credeam că-mi vor interzice să iau parte la emisiune. Acum mă bucur să descopăr că nu numai Germania are emoţii împreună cu mine când sunt pe scenă, ci şi România. Este un concurs care apropie două ţări. Este extraordinar!", a spus cântăreaţa.

Românii Ramona Nerra şi Fănel Cornelius şi cântăreaţa de origine română Jeannette Dalia Curta au fost selectaţi iniţial în competiţia „The Voice of Germany/ Vocea Germaniei”, difuzată în Germania pe Pro7 şi Sat.1.

Dintre aceştia, doar Ramona Nerra a reuşit să ajungă în etapa show-urilor live, care va debuta pe 5 ianuarie, la Pro7. În competiţia „Vocea Germaniei”, Ramona Nerra face parte din echipa celor doi cântăreţi din trupa The Bosshoss, antrenori ai show-ului.

Comentarii