Mergi direct la conținut »
Raoul a înlocuit-o pe Mirabela Dauer cu o tânără din Timișoara. Zorica Savu cânta muzică populară înainte să-l cunoască
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Raoul a înlocuit-o pe Mirabela Dauer cu o tânără din Timișoara. Zorica Savu cânta muzică populară înainte să-l cunoască

Raoul a avut o colaborare fructuoasă - care, de altfel, i-a și adus consacrarea - cu Mirabela Dauer, căreia i-a compus șase albume. Cei doi au cântat împreună mai bine de 10 ani, după care au încetat să mai apară în duet, pe scenă.

De Ana Maria Păsat,

„Atitudinea lui s-a schimbat de când lumea i-a băgat în cap că el este mult prea mare ca să mai stea lângă o băbăciune și să-i scrie ei. Și că el poate să-i scrie și lui Celine Dion, dacă vrea mușchiul lui. Lui, pentru că este un copil, și este un copil foarte talentat, că dacă nu era talentat, nu era lângă mine, i s-a urcat la cap. Am fost singurul om care a ținut la el, după părinții lui”, a mărturisit Mirabela Dauer, referindu-se la relația sa cu Raoul.

Mirabela Dauer a colaborat 10 ani cu Raoul

La rându-i, cântărețul-compozitor spunea: „Cel mai important e faptul că Mirabela cântă șase albume scrise de mine, muzică și versuri. Au fost 10 ani de colaborare, sute de spectacole, zeci de turnee interne și internaționale și o legătură umană minunată. Colaborarea cu Mirabela și-a pus amprenta pregnant în cariera mea de compozitor și textier, dar și în viața personală, am avut multe lucruri bune de învățat, din mers, de la ea”.

Raoul și Mirabela au rămas în relații amicale, după ce au lămurit neînțelegeriule, doar că drumurile lorprofesionale s-au separat.

Acum, Raoul cântă cu o blondă tânără, Zorica Savu, o solistă de muzică populară de loc din Timișoara. I-a scris deja prima piesă, pe care o cântă împreună, „Aș da orice pentru iubirea ta”.

Citește și: Cine este Octavian Ursu, românul care a devenit primarul orașului german Görlitz | GALERIE FOTO

Close
Închide
  Close