MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2018 07:50

Relația dintre Carmen Harra și instructorul de fitness. “E foarte bine “

Distribuie

Realția dintre Carmen Harra și instructorul de fitness. Clarvăzătoarea a făcut declarații interesante în cadrul emisiunii  "Refresh by Oana Turcu". Se pare că aceasta nu își poate lua ochii de la bărbatul în vârstă de 38 de ani.

„În fiecare zi mă duc la zumba, am instructor de sport. Are 38 de ani. E foarte «nice», e bine… Nu fac nimic cu el, decât paşi, atât!”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra povesteşte că a plecat peste Ocean cu 80 de dolari în buzunar și mult curaj în suflet. ”Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama. Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra.  ”Banii sunt o formă energetică, dar corpul are o vibrație care lucrează cu Universul, noi atragem lucrurile în viața noastră. Dar nouă ne e teamă să atragem banii, ține de mentalitate, dacă știi să lucrezi cu energia asta”, a mai spus Harra. Recent, clarvăzătoarea a mărturisit că știe cum va arăta noul ei iubit.

Citește și

ANCHETĂ/ Ștrand ca centru social și mulți șefi la Societatea de Transport Public Timișoara, în timp ce în tramvaie plouă peste călători – FOTO

Comentarii