Mergi direct la conținut »
Robert De Niro, omagiat de 'Marty' Scorsese la Festivalul de film de la Marrakech
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Robert De Niro, omagiat de ‘Marty’ Scorsese la Festivalul de film de la Marrakech

Robert de Niro a primit sâmbătă seară din mâinile vechiului său prieten şi "complice" 'Marty' Scorsese "Steaua de Aur" a Festivalului de film de la Marrakech, pentru întreaga sa carieră, potrivit AFP.

„Am putea spune că el a atins vârful carierei sale, însă tipul acesta are o ţintă mai înaltă decât vârful munţilor Atlas”, a spus în glumă regizorul american. „Am făcut primul nostru film împreună acum 45 de ani cred, este unul dintre cele mai mari realizări ale vieţii mele”, i-a răspuns Robert De Niro, care a crescut în acelaşi cartier italian din New York, şi-a început cariera cu ‘Mean Street’ în 1973.

Starul american, în vârstă de 75 de ani, a profitat de ceremonia de omagiere de la Marrakech pentru a denunţa „versiunea grotescă a naţionalismului” demonstrată, potrivit lui, de politica preşedintelui american, Donald Trump, potrivit Agerpres.

Robert de Niro, 75 de ani, și Grace Hightower, 63 de ani s-au despărțit. Cei doi aveau probleme în mariajul lor de ceva vreme. În 1999, actorul a depus actele de divorț, dar cei doi s-au împăcat și în 2004 și-au reînnoit jurămintele.

Citește și

GALERIE FOTO/ Profira Baciu sărbătorește Ziua Națională cu urechea lipită de radio și are un mesaj pentru guvernanți: „Să ne aducă acasă copiii din străinătate”

Close
Închide
  Close