MENIU CAUTĂ

VIDEO/Românca Nelly Năstase și-a lansat colecția de ”ținute vestimentare urbane” în inima New York-ului

Distribuie

Nelly Năstase, primul model ce a reprezentant frumusețea româncelor pe catwalk-urile internaționale, continuă munca sa în domeniul fashionului, acum în calitate de designer vestimentar. Într-un party exclusivist ce a avut loc la începutul weekendului, în inima Manhatann-ului, la New York, Nelly și-a lansat propria linie de ținute vestimentare urbane de asemenea propriul său magazin online.

Evenimentul a avut loc la un luxos local de pe faimosul Madison Avenue, la care au participat vedete de peste Ocean. O amintim pe celebra prezentatoare de televiziune americană Dr Joy (FOTO dreapta), dar și actorul și legenda artelor marțiale Austin Goh, deținător al multor recorduri de Guiness Book.

Românca stabilită de ani buni în cel mai cosmopolit oraș al lumii, a avut alături la eveniment prietenii care au susținut-o să-și îndeplinească visul, pe fiul său, MG, dar și pe și cea mai bună prietenă a sa, Simona Pelin, una din româncele ce au întâlnit succesul pe Wall Street.

Am știut întotdeuna că Nelly are o parte artistică pe care nu a folosit-o până acum și am intuit că va fi ceva deosebit. Când mi-a arătat primele creații a fost momentul când am devenit prima sa clientă. Cu acestă ocazie am parcurs întreaga aventură a muncii sale în atelierul de creație- măsurători, material, modelele decoratie, propriile sale picturi cu simoboluri newyorkeze (Big Apple, taxiuri galbene, repere arhitectonice) – și am realizat că înglobează multă muncă”, ne-a declarat Simona Pelin, românca broker în New York.

Om cu o perspectivă diferită asurpa conceptului de designer vestimentar, Nelly Năstase a prezentat acestă colecție plecând de la idea fiului său, de a folosi propriile lucrări de artă plastică pe  articole vestimentare de bună calitate,  idee dezvoltată de încurajările unei bune prietene care este designer în Fashion District din New York.

Brandul NellN este dedicat exclusiv pieței newyorkeze.

După trei ani de muncă la acest nou proiect, actrița, totodată cea care a creat prima școală de modelling din România, Nelly Năstase este prima româncă ce a reușit să se lanseze cu brio în industria fashion americană și să impună propriul brand dedicat exclusiv iubitorilor New York-ului, NellN.

 

CITESTE SI: Pană de curent la Neversea 2018. 30 de minute fără sonorizare și lumini după ce Grasu XXL a înjurat Guvernul pe scenă

 

 

Citește mai multe despre nelly nastase pe Libertatea.

Comentarii