Mergi direct la conținut »
Roxana Ciuhulescu și-a convins familia să poarte ținute similare la petrecerea aniversară a fetiței sale
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Roxana Ciuhulescu și-a convins familia să poarte ținute similare la petrecerea aniversară a fetiței sale

Roxana Ciuhulescu și-a convins familia să poarte ținute similare la petrecerea aniversară a fetiței sale

Roxana Ciuhulescu este adepta asortării vestimentare dintre părinți și copii. Zilele trecute, la aniversarea de 11 ani a fiicei sale Ana, fosta prezentatoare TV s-a îmbrăcat la fel cu soțul și copiii ei.

Roxana Ciuhulescu și-a convins familia să poarte ținute similare la petrecerea aniversară a fetiței sale, Ana Cleopatra, care a împlinit 11 ani. Cei patru s-au prezentat ca o echipă completă, îmbăcați toți la fel cu pantaloni tip camuflaj, cu vipușcă, tricouri și ghete sport.

Interesant este faptul că sărbătorita zilei, Ana Cleopatra, a fost încântată de idee și a purtat și ea vestimentații identice cu părinții săi. Nu a fost uitat nici Cezar, bebelușul în vârstă de 7 luni al Roxanei Ciuhulescu care a fost îmbrăcat asemeni părinților și sorei lui. Și în trecut, până să nască cel de-al doilea copil, Roxana Ciuhulescu obișnuia să se îmbrace în același stil cu fiica sa.

În ultimii ani, moda părinților celebrii care își asortează ținuta cu cea a copiilor lor a fost îmbrățișată de mai multe vedete internaționale. Printre acestea se numără: Kim Kardashian și micuța sa, North, Beyonce și fiica sa, Kim sau actorul Matthew McConaughey și Levi, fiul său.

Zilele trecute, Roxana Ciuhulescu a apelat la specialiști pentru a scăpa de alunițele pe care le avea pe față, gât și decolteu.

Citește și

VIDEO/ Actrița Olimpia Melinte, trimisă de părinți să facă „o facultate serioasă”, după ce a terminat Actoria

 

 

 

 

 

 

 

Close
Închide
  Close