MENIU CAUTĂ
24 Mar. 2014 05:06 , de Dana Aramă

S-a ZBĂTUT între VIAŢĂ şi MOARTE! CARMEN HARRA a făcut INFARCT în AVION!

Distribuie

În timp ce se afla în zbor, vizionara Carmen Harra a făcut infarct. Stewardesele au încercat să-i acorde primul ajutor, iar la aterizarea la Los Angeles, ea a fost transportată la spital, la terapie intensivă.
Carmen Harra a povestit, pentru www.ziarulring.ro, despre clipele cumplite prin care a trecut.
Vizionara a aflat că făcuse infarct, însă nu i s-a pus un diagnostic clar.
Timp de trei săptămâni, Carmen Harra a umblat prin spitale, având ameţeli, dureri de cap şi de inimă.
„Totul a început din senin… Ameţeam, îmi amorţeau mâinile şi picioarele, inima parcă stătea să-mi sară din piept, nu mai vedeam… Aveam când tensiune foarte mare, când una foarte mică, extreme care pot duce la accidente vasculare mortale. Mă durea tot corpul şi simţeam că totul se sfârşeşte. Ştiam că am o problemă de sănătate, dar medicii îmi repetau că n-am nimic. După zeci de teste, au descoperit că totul era din cauza unei artere de la rinichiul stâng. Aceasta se strangulase şi nu mai iriga organul cu sânge. Am luat pastile, însă degeaba. Medicii mi-au spus că singura mea şansă rămâne operaţia”, a explicat vizionara.
„M-am obişnuit cu gândul că aş putea muri în primele 30 de zile după operaţie, dar totodată ştiam că nu e timpul meu să mor… Am ajuns la spital, înainte de operaţie mi-au refăcut analizele şi… surpriză. Medicul mi-a spus că nu a mai întâlnit un asemenea caz: artera s-a deblocat ca din senin şi n-am mai avut nevoie de nicio intervenţie. Pentru mine a fost un adevărat miracol… În trei săptămâni puteam muri în orice secundă şi totuşi am scăpat fără operaţie. Acum mă refac şi pe zi ce trece mă simt tot mai bine”, a adăugat ea, menţionând că s-a tratat cu pastile pe bază de plante şi a gândit tot timpul pozitiv.
Din cauza problemelor de sănătate, Carmen Harra şi-a amânat venirea în România pentru luna iunie.
 
 

Comentarii